• DOLAR 34,05 %0.08
  • EURO 37,94 %0.17
  • ALTIN 2.825,87 %0.03
  • BİST100 9.577 %0.00
  • BITCOIN 58.528 %-0.8
  • ETHERIUM 2.306 %0.46
18°
3 ay önce Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, yaptığı yazılı açıklamada Cumhur İttifakı'nın kararlılığını vurguladı. Büyükataman, "MHP geçilmeyecek, Türkiye yenilmeyecektir. Cumhur İttifakı, büyük Türk milletinin istikbaline sonuna kadar sahip çıkacaktır" ifadelerini kullandı.

3 ay önce Güncel

Kurban Bayramı tatili 15 Haziran Cumartesi günü saat 13.00’te başlayacak ve 19 Haziran Çarşamba günü sona erecek. Cumhurbaşkanı kararı ile kamu görevlileri perşembe ve cuma günü idari izinli sayılacak. Nöbet tutmak zorunda olanlar dışındaki memurlar toplamda 9 gün tatil yapacak. Okulların tatil olması nedeniyle birçok çalışan da yıllık izinlerini bu dönemde kullanmaya başlayacak.

3 ay önce Güncel

Sabancı Üniversitesi Finans Kürsüsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, asgari ücretle ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

3 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Erzurum'da düzenlenen bayramlaşma töreninde yeni müfredat hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Tekin, müfredatın son 2,5 aydır Türkiye'de yoğun tartışmalara neden olduğunu belirterek, "Evrensel ölçütlere uygun bir müfredat oluşturmaya çalıştık. Bundan 30-40 yıl öncesinin müfredatıyla çocuklarımıza bilgi yüklemeye devam ediyoruz, ancak dünya bunu artık terk etti" dedi.

3 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın yeni vergi paketi çerçevesinde yapılan düzenlemeler, ÖTV'siz araç alımlarında önemli değişiklikler içeriyor. İşte detaylar...

3 ay önce Güncel

Karadeniz bölgesinde etkili olan rüzgarlı hava koşulları nedeniyle Sinop, Düzce'nin Akçakoca ilçesi ile Sakarya'nın Kaynarca, Karasu ve Kocaali ilçelerinde denize girmek yasaklandı. İşte detaylar...

3 ay önce Güncel

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde önemli bir görev değişikliği yaşandı. 29 Ağustos 2022 tarihinde İl Müdürlüğüne atanan Fedai Din, yaklaşık 22 aylık görev süresinin ardından görevden alındı. Fedai Din'in yerine Ahmet Çelebi atandı.

3 ay önce Güncel

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan rüşvet operasyonunda, Antalya Adliyesi'nde görev yapan birçok kişi gözaltına alındı.

3 ay önce Güncel

Kamu kurum ve kuruluşlarında kadrolu veya sözleşmeli memur olarak görev yapan tüm sendikalı personelin maaşlarından yapılan kesintilerin toplamı 2050 TL oldu. Bu kesintilerin temel nedeni, Anayasa Mahkemesi'nin sendika ikramiyeleri ile ilgili verdiği karar.

3 ay önce Güncel

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), yurt dışına çıkış harcıyla ilgili basında yer alan spekülatif haberler nedeniyle vatandaşları uyardı. GİB, vatandaşların mağdur olmamaları için resmi açıklamaları takip etmelerini önerdi.