• DOLAR 33,99 %0.29
  • EURO 37,85 %0.64
  • ALTIN 2.821,25 %0.41
  • BİST100 9.577 %-1.12
  • BITCOIN 58.292 %-2.36
  • ETHERIUM 2.285 %-3.99
21°
3 ay önce Güncel

AK Parti'nin uzun süredir üzerinde çalıştığı sokak hayvanları ile ilgili düzenlemede sona gelindi. Sokakta sahipsiz ve başıboş hayvanların durumu, yeni yasal düzenlemelerle kontrol altına alınacak. Teklif, Kurban Bayramı'ndan sonra Meclis'te muhalefet partileriyle de paylaşılacak ve görüşülecek.

3 ay önce Güncel

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde yaşayan 2 aylık Hamza Delikanlı, fenalaşması üzerine Sincik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan ve entübe edilen bebek, daha sonra Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak, hastane yönetimi ve doktorlar arasındaki anlaşmazlık ve ihmaller zinciri, bebeğin ölümüne neden oldu.

3 ay önce Güncel

Benzin ve motorin fiyatlarına temmuz ayı başında otomatik ÖTV zammı gelecek. Asgari ücrete “enflasyonu artırır” gerekçesiyle ara zam yapmak istemeyen Erdoğan ve Şimşek yönetimi, geçen yıl akaryakıta 6 ayda bir ÖTV zammı kararı almıştı.

3 ay önce Güncel

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Tekyıldız'ın okul müdürlerine mobbing yaptığı iddiaları üzerine eğitim camiasında büyük bir tepki oluştu. 70 okul müdürünün bu duruma karşı istifa etmeye hazırlandığı bildirildi.

3 ay önce Güncel

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde bayram namazı sonrasında dikkat çekici bir protesto gerçekleştirildi. İsrail’in Gazze'ye yönelik saldırılarına karşı tepkilerini göstermek isteyen vatandaşlar, cami avlusunda büyük bir pankart asarak İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ve ABD Başkanı Joe Biden'a yönelik tepkilerini dile getirdiler.

3 ay önce Güncel

Ankara Mamak’taki Ticaret Odası Ortaokulu’nda skandal bir yolsuzluk iddiası gün yüzüne çıktı. Okul müdürü G.Y., öğretmenlerin ek ders ücretlerini birkaç farklı kripto para hesabına yönlendirerek haksız kazanç elde ettiği suçlamasıyla görevden alındı.

3 ay önce Güncel

Antalya Havalimanı, arife gününde rekor bir uçak ve yolcu trafiği yaşadı. Bu özel günde 1100 uçak iniş ve kalkış yaparken, 200 bin yolcu havalimanını kullandı. 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde, Antalya'nın çeşitli turizm bölgelerinde 1 milyonun üzerinde tatilci ağırlanması bekleniyor. Bu yoğunluk, neredeyse dakikada 1 uçağın iniş ve kalkış yapmasıyla Antalya Havalimanı'nda en yüksek hareketliliğin yaşanmasına neden oldu.

3 ay önce Güncel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bayram namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Bizim iade-i ziyaretimizi demek ki hazmedemediler" şeklindeki açıklamasına yanıt verdi. Bu sözlerin kendilerine yönelik olmadığını düşündüğünü belirten Özel, Cumhur İttifakı'nın iç iletişimindeki sorunlara dikkat çekti.

3 ay önce Güncel

İzmir’in Karabağlar ilçesinde meydana gelen dehşet verici olayda, 15 yaşındaki Hacer Çağla Çetinalp, eski erkek arkadaşı U.E.Y. (15) tarafından 120’ye yakın bıçak darbesiyle öldürüldü. Cinayeti işleyen şüpheli, polisin başarılı operasyonuyla kısa sürede yakalandı ve suçu itiraf etti.

3 ay önce Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kurban Bayramı öncesinde yaptığı açıklamada, bu bayramda hedeflerinin 1 milyon İstanbulluya et ulaştırmak olduğunu belirtti. İmamoğlu, resmi sosyal medya hesabından paylaştığı video mesajında bu hedefi kamuoyuyla paylaştı.