• DOLAR 33,90 %0.03
  • EURO 37,64 %-0.04
  • ALTIN 2.814,30 %0.95
  • BİST100 9.685 %1.73
  • BITCOIN 59.950 %0.25
  • ETHERIUM 2.408 %-0.62
31°
2 ay önce Güncel

Sicilya Adası'nda, terkedilmiş köy evleri sembolik fiyatlarla yeniden satışa sunacak.

2 ay önce Güncel

Adalet Bakanlığı'nın başlattığı yeni uygulama, icra yoluyla çocuk teslimini sona erdiriyor. Bu değişiklikle, velayet hakkı kendisinde olmayan ebeveynler çocuklarını görmek için artık icra dairelerine başvurmak zorunda kalmayacak.

2 ay önce Güncel

Gayrimenkul yatırım fonlarının (GYF) uygulamaları, konut arzını artırarak konut fiyatlarını düşürme potansiyeline sahiptir. GYF'lerin konut piyasasına olan etkileri ve Türkiye'deki gelişmeler hakkında uzmanlar çeşitli değerlendirmelerde bulunmaktadır.

2 ay önce Güncel

Yaz aylarının getirdiği güneş, deniz, havuz ve polenler, göz sağlığınızı ciddi şekilde tehdit edebilir. Uzmanlar, bu dönemde gözlerinizi korumak için dikkat etmeniz gereken alışkanlıkları ve almanız gereken önlemleri açıkladı. İşte ayrıntılar...

2 ay önce Güncel

Silopi'de bir lise öğretmeni, "çocuğa cinsel istismar" suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay, okul müdürüne yapılan şikayetlerle ortaya çıktı ve savcılığın başlattığı soruşturma sonucunda öğretmenin tutuklanmasına karar verildi.

2 ay önce Güncel

Türkiye'de faiz oranlarının yükselmesiyle birlikte, vatandaşlar birikimlerini değerlendirmek için bankaların mevduat faizlerine yöneliyor. Peki, 500.000 TL'yi 32 günlük vadeli mevduat faiziyle değerlendirdiğinizde ne kadar kazanç elde edersiniz? İşte bankaların sunduğu faiz oranları ve getirileri...

2 ay önce Güncel

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda temsilcimiz Fenerbahçe'nin rakibi İsviçre ekibi Lugano oldu.

2 ay önce Güncel

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), sahte sigorta ile emekli olanları mercek altına aldı ve on binlerce kişiyi tespit etti. Bayram sonrasında bu kişilerin maaşları kesilecek ve ödenmiş aylıklar faiziyle geri istenecek.

2 ay önce Güncel

İstanbul’da bir üniversitenin hukuk fakültesinde gerçekleştirilen uzaktan eğitim sınavında yaşanan kopya iddiaları hakkında idare mahkemesi önemli bir karar verdi. Karar, online sınavlardaki kopya tespiti ve cezalandırma sürecine yönelik yeni bir emsal oluşturacak.

2 ay önce Güncel

Los Angeles'ta eğitim öğretim saatlerinde öğrencilerin cep telefonu ve sosyal medya kullanımı yasaklanıyor. Bu karar, Los Angeles Birleşik Okul Bölgesi Yönetim Kurulu tarafından onaylandı ve Ocak 2025 itibarıyla uygulanmaya başlanacak.