• DOLAR 33,90 %0.03
  • EURO 37,64 %-0.04
  • ALTIN 2.814,30 %0.95
  • BİST100 9.685 %1.73
  • BITCOIN 60.150 %-0.25
  • ETHERIUM 2.413 %-0.17
27°
2 ay önce Güncel

Milyonlarca memur ve emekli, temmuz ayında yapılacak maaş zamlarını merakla bekliyor. Her yıl iki kez enflasyon farkına göre maaşlarına zam alan memur ve emekliler, temmuz ayında TÜİK tarafından açıklanacak olan 6 aylık enflasyon farkına göre yeni maaşlarına kavuşacak.

2 ay önce Güncel

Türkiye genelinde KPSS şartı aranmadan 5 bin 214 temizlik görevlisi alımı yapılacak. Başvurular İŞKUR üzerinden alınmaya başladı.

2 ay önce Güncel

Türkiye, elektrik abonelik sisteminde köklü bir değişim yaparak Milli Akıllı Sayaç Sistemi'ni (MASS) hayata geçiriyor. Bu sistem, ev ve iş yerlerinde elektrik tüketim takibini ve abonelik işlemlerini kolaylaştıracak.

2 ay önce Güncel

Kurban Bayramı sonrası ilk işlem gününde dolar ve Euro tarafında yükseliş kaydedildi. Dolar 32,5911 liradan alıcı bulurken, Euro fiyatlarında ise 35,1093 liradan işlem sağlanıyor.

2 ay önce Güncel

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin Kurban Bayramı sonrası ilk gündemi 'kripto' alanında yeni kararlar ve çalışmalar üzerine olacak. Çalışmanın en büyük amacı; kripto para dünyasında şeffaflığı güçlendirmek ve yatırımcıyı güvence altına almak. İşte merak edilen detaylar..

2 ay önce Güncel

MEB, yaz sezonunda öğrencilerin hem verimli hem de eğlenceli bir tatil geçirebilmesi için yaz okullarını devreye aldı. Öğrencilerin çeşitli aktivite ve programlarda yer alabileceği kursların, bugünden itibaren başladığı açıklandı.

2 ay önce Güncel

Sıcak hava dalgası yurdun büyük bir bölümünü etkisi altına almayı sürdürüyor. Haritada birçok alanda sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerine çıktı. İşte önümüzdeki günlerde beklenen hava durumu..

2 ay önce Güncel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesi sonrası meydana gelen 'normalleşme / yumuşama' tepkileri ile MHP lideri Devlet Bahçeli'nin 'ittifak' söylemlerine açıklamada bulundu. Özel, "AK Parti'nin 22 yıllık yükünü üstlenecek bir işin içine girmem. Devlet Bey kenara çekilemez. Hep birlikte muhalefete gidecekler" şeklinde konuştu.

2 ay önce Güncel

Kulüp Lisans Kurulu, 2024-2025 Sezonu Süper Lig Takım Harcama Limitleri'ni paylaştı. İşte o rakamlar..

2 ay önce Güncel

Başıboş köpek vakalarına bir yenisi daha eklendi. Niğde'ye bağlı olan Bor ilçesinde kuduz şüphesi nedeniyle Kemerhisar Kasabası Cumhuriyet Mahallesi'nin karantina altına alındığı duyuruldu.