• DOLAR 33,90 %0.03
  • EURO 37,64 %-0.04
  • ALTIN 2.814,30 %0.95
  • BİST100 %
  • BITCOIN 59.988 %-0.02
  • ETHERIUM 2.415 %-0.37
25°
2 ay önce Güncel

Ülke genelinde sıcaklıklar mevsim normallerine göre fazla değerlerde ilerliyor. Hafta sonu yurdun büyük bir kısmı sıcak havaya maruz kalacak. Meteoroloji'den gelen tahminlere göre ise yaklaşık bir hafta boyunca ülkenin büyük bir bölümünde yağışlı hava beklenilmiyor. İşte önümüzdeki günlerde İstanbul, İzmir, Ankara hava durumu...

2 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın isteği ile parti temsilcilerinin yürütmüş olduğu değişim sürecinde, birçok il ve ilçe başkanının istifalarının isteneceği ileri sürüldü. Teşkilatlardaki yenilenme sürecinin kongreye kadar sonlanması amaçlanıyor.

2 ay önce Güncel

Borsa İstanbul'da işlemleri yapılan hisse senetleri haftalık oranda ortalama yüzde 2,87, altının gram fiyatı yüzde 0,33, dolar/TL yüzde 0,45, euro/TL yüzde 0,60 oranında yükseliş kaydetti.

2 ay önce Güncel

Ocak ayından bu yana sigaraya toplamda 3 zam uygulandı. Temmuz ayında maktu vergilerde beraber yapılacak düzenlenmeyle Winston, Camel, Marlbora, Parliament, Muratti marka sigaralara zam geleceği duyuruldu.

2 ay önce Güncel

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkanlığı için yeniden aday olup olmayacağına dair çıkan haberler üzerine açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

2 ay önce Güncel

Niğde'de meydana gelen acı olayda, akrabalar arasında çıkan arazi anlaşmazlığı faciaya dönüştü. Nevzat T. (60), yeğeni Gökhan T. (36) ile aralarında çıkan tartışmanın ardından tabancayla Gökhan T., yeğeninin eşi Semiha T. (36) ve çocukları Gizem Nazife T. (17), Berat T. (13) ve Nurgül T.'yi (18) vurdu. Ardından Nevzat T., intihar etti.

2 ay önce Güncel

Kurban Bayramı tatilinin son günlerinde mangal yapmak isteyenler için kötü haber geldi. Tavuk kanat fiyatları, kesimin durdurulması ve talep yoğunluğu nedeniyle ikiye katlandı.

2 ay önce Güncel

Tecrübeli teknik direktör Fatih Terim, Portekiz basınına yaptığı açıklamalarda Arda Güler ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Terim, genç yıldızın bir gün Ballon d'Or adayları arasında olabileceğini belirterek, "Bunu ilk ben söylemiş olayım," dedi.

2 ay önce Güncel

Avrupa Birliği (AB), Ukrayna ve Moldova ile üyelik müzakerelerinin resmi olarak başlamasına onay verdi. AB'ye üye 27 ülkenin liderleri, geçtiğimiz yıl Ukrayna ve Moldova'nın AB'ye katılım müzakerelerinin başlatılması konusunda mutabakata varmıştı. Bu adım, iki ülkenin Batı'ya daha fazla yakınlaşmasını ve Rusya'nın bölgedeki etkisinin azalmasını hedefliyor.

2 ay önce Güncel

Filenin Sultanları, Milletler Ligi Kadınlar Çeyrek Finali’nde Polonya’ya mağlup olarak turnuvadan elendi. Polonya yarı finalde İtalya ile mücadele edecek.