• DOLAR 33,90 %0.03
  • EURO 37,64 %-0.04
  • ALTIN 2.814,30 %0.95
  • BİST100 9.685 %1.73
  • BITCOIN 59.950 %2.93
  • ETHERIUM 2.416 %2.14
27°
2 ay önce Güncel

Yeni bir tedavi yöntemi, şiddetli alerjik egzama (atopik dermatit) hastaları için önemli bir adım olarak tanıtıldı. Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde (OMÜ) uygulanan bu yöntem, Amerika'da sağlık otoriteleri tarafından da onaylanmış "çığır açan tedaviler" kategorisine girmektedir. Dermatoloji Uzmanı Prof. Dr. Müge Güler Özden, Samsun'da düzenlenen 6. Karadeniz Dermatolojide Yenilikler Sempozyumu'nda bu gelişmeleri paylaştı ve tedavinin başarılı sonuçlar verdiğini belirtti.

2 ay önce Güncel

22 Haziran 2024 tarihinde Türk televizyonlarında yayınlanan programların reyting sonuçları belli oldu. Total, AB ve 20+ABC1 gruplarında en çok izlenen programlar arasında Türkiye Portekiz maçı ve Euro 2024 programları ön plana çıktı.

2 ay önce Gündem

Ankara'da önemli bir görüşme haberi gündeme geldi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ekonomi kurmayları, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile yarın saat 10.00'da bir araya gelecek. Görüşmede, CHP'nin Hazine ve Maliye'den sorumlu gölge bakanı Yalçın Karatepe başta olmak üzere Genel Sekreter Selin Sayek Böke ve Genel Başkan Yardımcısı Volkan Demir de yer alacak.

2 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kanal7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in sunduğu Başkent Kulisi programında önemli açıklamalarda bulundu.

2 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu hafta Meclis'e sunulacak vergi paketi taslağında çok kritik maddeleri veto etti. İşte paketten çıkarılan maddeler ve detayları...

2 ay önce Güncel

Kamu kurumları, personel ihtiyaçlarını karşılamak için geniş çaplı bir alım sürecine hazırlanıyor. 19 kamu kurumu tarafından yapılacak toplam 63.257 işçi ve memur alımı için başvuru detayları ve şartlar Resmi Gazete'de yayımlandı.

2 ay önce Güncel

2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) katılan adaylar için ÖSYM'den kritik bir açıklama geldi. Adayların eğitim bilgilerini güncellemeleri için bilgi güncelleme ekranı 24 Haziran'da açılacak.

2 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği konusunda uyardı. Bayram tatili boyunca devam eden sıcaklıklar, bugün 6 ilde 40 derecenin üzerine çıkacak.

2 ay önce Güncel

AFAD, Akdeniz'de Girit Adası açıklarında 4.2 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini bildirdi. Deprem yerin 49.2 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

2 ay önce Güncel

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, ülke genelinde yaşanan ekonomik zorluklara dikkat çekerek, enflasyonun son 25 yılın en yüksek seviyesinde olduğunu belirtti. Sabit gelirli vatandaşların, özellikle asgari ücretle geçinenlerin büyük sıkıntılar yaşadığını vurgulayan Atalay, bu durumun acilen çözülmesi gerektiğini ifade etti.