• DOLAR 33,90 %0.03
  • EURO 37,64 %-0.04
  • ALTIN 2.814,30 %0.95
  • BİST100 9.685 %1.73
  • BITCOIN 60.000 %3
  • ETHERIUM 2.417 %3.03
25°
2 ay önce Güncel

Bu hafta Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu, önemli düzenlemeler ve toplantılarla dolu yoğun bir programla çalışmalara başlıyor. Gündemin öne çıkan konuları arasında kripto varlıklara ilişkin düzenlemeler, dijital telif hakları, hükümlü ve tutuklulara verilen sağlık hizmetleri ile ilgili sunumlar ve siyasi partilerin grup toplantıları yer alıyor.

2 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanlığı, yeni vergi paketini tamamlamak üzere. Paket, ÖTV'siz araç düzenlemesi de dahil olmak üzere birçok tartışmalı madde içeriyor. Engellilere yönelik ÖTV'siz araç alımında yapılacak değişiklikler üzerinde çalışmalar sürüyor.

2 ay önce Güncel

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Bağkurluların prim gün sayısının 7200'e düşürülmesine yönelik çalışmaların sürdüğünü açıkladı. İkinci EYT dalgası için geri sayım başladı.

2 ay önce Güncel

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde meydana gelen 4.0 büyüklüğündeki deprem sonrası Prof. Dr. Naci Görür, bölge halkını uyardı. Depremin, enerji transferine uğramış bir bölgede meydana geldiğini belirten Görür, dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

2 ay önce Güncel

Türkiye'nin önde gelen kuruyemiş ve baharat firmalarından Maksul Gıda, iflas bayrağını çekti. Ekonomik zorluklar nedeniyle şirket, faaliyet gösterdiği 200 şubenin 150'sini geçtiğimiz ay kapatmıştı.

2 ay önce Güncel

Akaryakıt fiyatlarına gelecek dev zamlar, sürücüleri harekete geçirdi. Üç gün sonra fiyat tabelaları değişecek, depoları doldurmak için acele edin.

2 ay önce Güncel

Gazeteci Barış Yarkadaş, İYİ Partili Milletvekili Koray Aydın'la ilgili dikkat çekici bir iddiada bulundu. Yarkadaş, Aydın’ın 14 milletvekiliyle birlikte Demokrat Parti'ye katılacağını ve kısa süre sonra genel başkanlık koltuğuna oturacağını öne sürdü.

2 ay önce Güncel

Şırnak'ın Güçlükonak ilçesinde, sabah saatlerinde görevden dönen güvenlik korucularını taşıyan araç kaza yaptı. Kazada, araçta bulunan 4 güvenlik korucusundan 1'i hayatını kaybetti, 3'ü ise yaralandı.

2 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre, Türkiye'nin doğu kesimleri ve Doğu Akdeniz'in belirli bölgelerinde sağanak yağış bekleniyor. Özellikle Doğu Akdeniz'in Toroslar kesimi, Osmaniye, Hatay, Hakkari, Kahramanmaraş'ın batısı, Van'ın güney ve doğu ilçeleri ile Şırnak'ın doğu kesimlerinde yerel olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış görülecek.

2 ay önce Güncel

İzmir’in Konak ilçesinde, 14 yaşındaki Ege ve 12 yaşındaki Handan Uğraş adlı kardeşler, anneleri Gönül Uğraş’ın dönüşü gecikince otel odasında ölü bulundu. Olay, 21 Haziran Cuma günü Basmane semtindeki bir otelin 1'inci katında meydana geldi.