İzmir’in Konak ilçesinde, 14 yaşındaki Ege ve 12 yaşındaki Handan Uğraş adlı kardeşler, anneleri Gönül Uğraş’ın dönüşü gecikince otel odasında ölü bulundu. Olay, 21 Haziran Cuma günü Basmane semtindeki bir otelin 1'inci katında meydana geldi.

Anne İlaç Almaya Gitti ve Dönmedi

Gönül Uğraş, 5 çocuğundan 4'ü ile birlikte akşam saatlerinde otele giriş yaptı. Geceyi otelde geçiren anne, sabah saatlerinde iki çocuğunu yanına alarak eczaneye ilaç almaya gitti ve bir daha otele dönmedi. Ege ve Handan Uğraş, anneleri dönmeyince otelde kaldı.

Resepsiyon Görevlisi Kan Donduran Manzara ile Karşılaştı

Otelin resepsiyon görevlisi Z.Ö., saat 23.00 sıralarında odaları kontrol etmek için yukarı çıktı. Uğraş ailesinin odasını kontrol eden Z.Ö., Ege ve Handan'ı yatakta hareketsiz buldu. Durumu hemen polise ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Sağlık Ekipleri Ölümü Tespit Etti

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ege ve Handan Uğraş'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Cenazeler, savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Aile yakınları, olay yerinde sinir krizi geçirdi.

Ev sahiplerinin kiracılara yeni dayatmaları: GBT, KKB, findeks raporu... Ev sahiplerinin kiracılara yeni dayatmaları: GBT, KKB, findeks raporu...

Polis Olayla İlgili İnceleme Başlattı

Resepsiyon görevlisi Z.Ö., ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Polis, iki kardeşin ölüm sebebini araştırıyor ve olayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlattı.