• DOLAR 33,90 %0.03
  • EURO 37,64 %-0.04
  • ALTIN 2.814,30 %0.95
  • BİST100 9.685 %1.73
  • BITCOIN 59.883 %2.63
  • ETHERIUM 2.417 %2.81
22°
2 ay önce Güncel

Sosyal medya dünyası bütün kitleler üzerinde bağımlılık yapıyor. Paylaşılan verilere göre, sosyal medya aracılığıyla depresyona giren çocuklarda intihar oranı 20 kat yükseldi, cinsel kimlik bunalımı arttı. İşte kritik detaylar..

2 ay önce Güncel

Erdoğan-Özgür Özel görüşmesinde kararlaştırılan CHP'li heyetin Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile görüşmesi bugün gerçekleştirilecek. CHP’nin Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan sorumlu gölge bakanı Yalçın Karatepe ile Bakan Şimşek arasında saat 10.00'da gerçekleşecek görüşmede, asgari ücret ve emekli maaşlarına beklenen zam, tarımsal destek ödemeleri gibi konular ele alınacak.

2 ay önce Güncel

Brent petrol fiyatlarında ve döviz kurunda yaşanan gelişmeler, benzin ve motorin fiyatlarını da doğrudan etkiliyor. Benzin ve motorin grubuna gece yarısından itibaren zam gelmesi bekleniyor.

2 ay önce Güncel

Batman kırsalında gerçekleştirilen "Bozdoğan-45" operasyonunda, kırmızı kategoride aranan 2 terörist etkisiz hale getirildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, bayram tatili süresince 2'si kırmızı, 4'ü turuncu, 2'si gri kategoride olmak üzere toplam 11 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

2 ay önce Güncel

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sarı, Marmara Denizi'ndeki kirliliğin her geçen gün artarak tehlikeli boyutlara ulaştığını belirtti. Prof. Dr. Sarı, müsilaj sonrası hazırlanan 22 maddelik Marmara Eylem Planı'nın uygulanmadığını vurguladı ve acil önlem alınmazsa Marmara Denizi'nin kullanılamaz hale geleceği uyarısında bulundu.

2 ay önce Güncel

Milyonlarca memur ve emekliyi ilgilendiriyor. 3 Temmuz tarihinde TÜİK haziran ayı enflasyon verilerini paylaşacak. Merkez Bankası anketi ışığında haziran ayı enflasyonu ortaya çıktı. Öyleyse, enflasyon farkı ne kadar olacak, refah payı verilecek mi? İşte masadaki üç farklı senaryo...

2 ay önce Güncel

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 55 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. İlana başvurular, 8 Temmuz tarihinde sonra erecek. İşte aranan şartlar ve diğer detaylar..

2 ay önce Güncel

Çalışma hayatında zor durumlarda kalanların yardımına kısa çalışma ödeneği koşmaya devam ediyor. İşte yeni paylaşılan yönetmeliğin ardından kısa çalışma ödeneği hakkında önemli maddeler ve bilinmeyen detaylar...

2 ay önce Güncel

Bayram tatilinin ardından Meclis'te yoğun maraton başlıyor. Meclis'in önemli gündem maddelerinde ise ekonomi ve dokuzuncu yargı paketi yer alıyor. Asgari kurumlar vergisi ve asgari gelir vergisi uygulamasını kapsayan yeni vergi paketinin de Meclis gündemine önümüzdeki hafta taşınacağı değerlendiriliyor.

2 ay önce Güncel

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), EURO 2024 F Grubu üçüncü maçında Çekya ile mücadele edecek A Milli Futbol Takımı'nın antrenmanında kameralara yansıyan olay hakkında açıklama yaptı. TFF'nin açıklamasında, teknik direktör Vincenzo Montella ile genç yıldız Arda Güler'in yaşadıkları olay üzerinde duruldu.