A Milli Takım, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu son maçında mücadele edeceği Çekya maçı çalışmalarına devam ediyor.

Antrenman sırasında yıldız oyuncu Arda Güler ile Teknik Direktör Vincenzo Montella arasında görüntü gözlerden kaçmadı.

Montella'nın Davranışına Tepki Yağdı

Söz konusu görüntülerde Arda Güler'in takımla çalışmak üzere yelek giymek için hareketlendiği ancak Vinzenco Montella'nın yeleği alıp başka bir oyuncuya verdiği anlar sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Sonrasında teknik heyetle bir araya gelen Arda Güler'in antrenmana bireysel olarak sürdürdüğü görüntülendi.

Sosyal medya üzerinden paylaşılan yorumlarda futbolseverler Montella'nın Arda Güler'e davranışına tepkiler yağdı.

A Milli Takımız, Çekya ile 26 Haziran Çarşamba günü mücadele edecek.

Arda Güler İçin Belirlenen Kapsamda Değil

Türkiye Futbol Federasyonu, görüntülerle açıklama açıklama paylaştı.

YKS'de mağduriyet yaşayan öğrenciler için ÖSYM'den önemli karar YKS'de mağduriyet yaşayan öğrenciler için ÖSYM'den önemli karar

TFF'nin paylaştığı açıklama şöyle:

"A Milli Takımımızın bu akşam gerçekleştirilen antrenmanı sırasında, televizyon kameralarına yansıyan görüntüler üzerine yorum yapılarak oluşturulmuş bir video, sosyal medya mecraları üzerinden dolaşıma sokulmuştur.

Antrenman öncesinde millî futbolcumuz Arda Güler'in kasığındaki ağrı nedeniyle, Çekya maçına kendisini en sağlıklı şekilde hazırlayabilmek adına, bireysel çalışma yapması konusunda teknik heyetimiz ve oyuncu arasında fikir birliğine varılmıştır.

İlgili videoda görülen çalışma, Arda Güler için belirlenen kapsamda olmayıp, milli futbolcumuz daha sonra koruyucu amaçlı lineer çalışmasına yönlendirilmiştir.

Kalbi Türk Milli Takımı için atan sağduyulu vatandaşlarımızın bu tür içeriklere itibar etmemesi gerektiğini önemle hatırlatırız." ifadeleri kullanıldı.