• DOLAR 33,96 %0.19
  • EURO 37,69 %0.07
  • ALTIN 2.814,49 %0.95
  • BİST100 9.685 %1.73
  • BITCOIN 59.998 %3.05
  • ETHERIUM 2.416 %2.98
25°
2 ay önce Güncel

Türk Hava Yolları (THY), havacılık derecelendirme kuruluşu Skytrax tarafından dokuzuncu kez "Avrupa'nın en iyi hava yolu şirketi" seçilerek, büyük bir başarıya imza attı.

2 ay önce Güncel

Ertelenen benzin ve motorin zammı tabelaya yansıdı. Benzine 2 TL, motorin grubuna da 1,68 TL zam uygulandı. Öyleyse, 25 Haziran 2024 benzin motorin (mazot) fiyatlarında son durum nedir, güncel akaryakıt fiyatları ne kadar?

2 ay önce Güncel

İletişim Başkanlığı, mütercim tercüman ve iletişim personeli birimlerinde görevlendirilmek üzere 5 sözleşmeli personel alınacağını duyurdu. Söz konusu ilan, Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte başvuru tarihleri ve aranan şartlar..

2 ay önce Güncel

Yerel seçimler sonrası değişim sürecine adım atan AK Parti'de 7 kente yeni il başkanları atandı. İşte o isimler..

2 ay önce Güncel

Bayram sonrası piyasaların yeniden açılmasıyla birlikte dolar kuru 33 lira sınırına yaklaşmış durumda. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), döviz piyasalarına ilişkin dikkat çeken bir rapor yayınladı ve yıl sonunda ve ay sonunda görülecek dolar/TL paritesi tahminlerini güncelledi.

2 ay önce Güncel

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türkiye'nin BRICS (Brezilya, Rusya, Hindistan, Çin ve Güney Afrika) üyeliği konusunu ele aldı ve bu konuda önemli açıklamalarda bulundu. Habertürk TV'de Sena Alkan moderatörlüğünde gerçekleştirilen programda Mehmet Yeşilkaya, Abdullah Ağar ve Ferhat Ünlü'nün sorularını yanıtlayan Fidan, Türkiye'nin dış politika rotasını ve BRICS ile olan ilişkilerini değerlendirdi.

2 ay önce Güncel

Konya'da masaj salonunda çalışan 20 yaşındaki E.K., iş arkadaşı S.K.'nın evinde yaşadığı dehşet verici olayla sarsıldı. E.K., alkol aldıktan sonra bilincini kaybetti ve ertesi sabah bir kabusa uyandı. Aldığı cinsel ilişki videoları ile toplu tecavüze uğradığını öğrenen E.K., şantaj ve tehditlerle tekrar aynı eve dönmek zorunda kaldı. Bu defa da şiddete maruz kalan genç kadının o anları sosyal medyada paylaşıldı.

2 ay önce Güncel

Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesi Tatılı mevkisinde gerçekleştirilen paleosismolojik çalışmalarda diri fay hattı tespit edildi.

2 ay önce Güncel

Ankara'da bademcikleri alınan 9 yaşındaki Bora Güvenir, ameliyattan bir hafta sonra yaşamını yitirdi. Acılı anne Aysel Güvenir, ameliyattan sonra oğlunun çok kan kaybetmesine rağmen hastane tarafından müşahedeye alınmadığını iddia etti. Anne, doktor ihmali nedeniyle çocuğunu kaybettiğini öne sürerek hastaneden şikayetçi olduğunu belirtti.

2 ay önce Güncel

2023 Genel Seçimlerinin ardından Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu emekli olacağını açıklamıştı. Karamollaoğlu, genel merkezin adayını açıkladı. İşte detaylar...