• DOLAR 33,96 %0.21
  • EURO 37,68 %0.04
  • ALTIN 2.804,74 %0.60
  • BİST100 9.521 %0.00
  • BITCOIN 58.363 %0.19
  • ETHERIUM 2.351 %-0.82
20°
2 ay önce Güncel

Milyonlarca memur ve emekli, maaşlarına gelecek zamma kilitlenmiş durumda. Oranlar, Temmuz ayının ilk haftasında kesinleşecek Haziran ayı enflasyon rakamlarıyla netlik kazanacak. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın (TCMB) Piyasa Katılımcı Anketi'ne göre, Haziran enflasyonunun yüzde 2,52 olması öngörülüyor. Emekli ve memur maaşlarına yapılacak zam oranları da kök maaşlar üzerinden hesaplandı. İşte enflasyon tahminine göre konuşulan zam miktarları ve yeni maaşlar...

2 ay önce Güncel

Dar gelirli vatandaşların fatura ödemelerinde kullanmaları amacıyla Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından fatura desteği verileceği ifade edildi. İşte detaylar...

2 ay önce Güncel

Hastanelerde başlayan onaylı randevu sisteminde kapsam genişledi. Artık sadece muayene için değil, tetkikler için de hastanın onay vermesi gerekecek. Sabah Gazetesi'nden Burşu Şen'in haberine göre, artık hastanelerde tetkik amaçlı görüntüleme işlemleri için de hasta onayı gerekecek.

2 ay önce Güncel

Gelecek hafta Meclis'e gündemin taşınacak vergi paketindeki Asgari Kurumlar Vergisi çalışması, ülkemizde faaliyetlerine devam eden 2 binden fazla küresel şirketin yarattığı vergi kayıplarının önüne geçilecek. Bu çalışma kapsamında 3 milyar dolarlık vergi geliri sağlanacağı değerlendiriliyor.

2 ay önce Güncel

Milyonlarca memur ve emeklinin zamlı maaşların açıklanmasına çok az bir zaman kaldı. Emekliler temmuz ayında uygulanacak zamlı maaşları belli olduğunda daha fazla tutarda promosyonlarda bankalar tarafından sunulacak. Öyleyse, promosyonlar temmuz ayında ne kadar olacak? İşte merak edilen detaylar...

2 ay önce Güncel

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, Bingöl'e bağlı olan Karlıova ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem oldu.

2 ay önce Güncel

Ülkemizde sıcaklık değerleri bugünden itibaren kuzey ve iç noktalarda birkaç derece düşecek. Bazı kentlerde ise çok şiddetli ve şiddetli yağış bekleniyor.

2 ay önce Güncel

AK Parti'nin MYK toplantısında önemli başlıklar arasında olan başıboş sokak köpekleri için Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bu işi bir an önce neticelendirin. Çalışma metnini de bir an önce bitirip, bana sunun" ifadelerini kullandı.

2 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın iki ödeme kuruluşuna sağlamış olduğu faaliyet izni kararı Resmi Gazete'de yer aldı.

2 ay önce Güncel

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı genel güvenlik yönetmeliği uygulamasını 31 Ağustos'a tarihine kadar uzatılmasına karar verdi. Mevcut durumda bayilerde bulunan ve 2 ay boyunca ithal edilecek araçlar mevcut yönetmelik ile satışı yapılmaya devam edecek.