• DOLAR 33,89 %-0.30
  • EURO 37,66 %0.49
  • ALTIN 2.787,86 %1.57
  • BİST100 9.521 %1.08
  • BITCOIN 58.225 %0.86
  • ETHERIUM 2.347 %0.24
22°
2 ay önce Güncel

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, emeklilerin toplu sözleşme masasında yer almasını ve müzakere gücünün artırılmasını vurguladı. Arslan, HAK-İŞ Akademi tarafından hazırlanan "Refahın Adil Paylaşımında Vergi ve Sosyal Politikalar Raporu"nun tanıtım toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

2 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanlığı, yapay zeka teknolojisi kullanılarak gerçekleştirilen dolandırıcılıklar konusunda vatandaşları uyardı. Bakanlık, Bakan Mehmet Şimşek'in ses ve görüntüsünün değiştirilerek yatırım tavsiyesi verildiğini belirterek, bu tür aldatıcı içeriklere karşı dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

2 ay önce Güncel

Milli Eğitim Akademisi kurulmasını da içeren Öğretmenlik Mesleği Kanunu Teklifi, TBMM Başkanlığına sunuldu.

2 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'deki grup toplantısı sonrası gazeteci Rüya Akkuş'un ojeleri hakkında gülümseten bir diyalog yaşadı.

2 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) rezervleri, 14 Haziran haftasında tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

2 ay önce Güncel

Anayasa Mahkemesi, emeklilerin devlet destekli vakıf ve derneklerde çalışmasını Anayasa'ya aykırı buldu. Karar, EYT'lileri de kapsıyor.

2 ay önce Güncel

Yeni torba yasa ile ilgili son dakika gelişmeleri açıklandı. Emekli ve asgari ücret zammını önceden bilen isim, torba yasa kapsamında hangi düzenlemelerin yer alacağını duyurdu.

2 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, özel sektörde çalışan öğretmenlerin ücretlerinin iyileştirilmesi konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Tekin, öğretmen maaşlarının iyileştirilmesi için çeşitli görüşmeler yaptıklarını belirterek, öğretmenlere taban maaş uygulaması konusunun da ele alındığını kaydetti.

2 ay önce Güncel

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Ankara Milletvekili Koray Aydın’ın partiden istifa edeceği iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

2 ay önce Güncel

Büşra Karademir, boşanma aşamasında olduğu eşi Cenk Karademir'in kapıya dayanması üzerine polise başvurdu. Ancak olaylar sakinleşirken genç kadının kabusu, yardım için gelen polis memuru Süleyman Ay'ın tacizleriyle başladı.