• DOLAR 33,90 %-0.27
  • EURO 37,61 %0.28
  • ALTIN 2.774,98 %1.10
  • BİST100 9.521 %1.08
  • BITCOIN 58.345 %2.36
  • ETHERIUM 2.340 %-0.21
27°
2 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı okullarda görev yapan öğretmenlerin haziran dönemi mesleki çalışma süreci başladı. Peki, hangi öğretmenler diğer öğretmenlerden daha fazla seminer ek ders ücreti alacaklar?

2 ay önce Güncel

Hyundai'nin yeni modeli Inster, Türkiye pazarına giriş yapıyor. Parçalarının kolay bulunabilirliği, yakıt tasarrufu ve konforu ile tanınan Hyundai, yeni modelinde de bu özellikleri sunmaya devam ediyor.

2 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) haziran ayına ilişkin politika faizi kararını açıkladı. TCMB, politika faizini beklentiler doğrultusunda yüzde 50'de sabit bıraktı.

2 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Haziran ayı faiz kararını duyurdu. Ekonomistlerin beklentisi doğrultusunda, politika faizi yüzde 50 seviyesinde sabit bırakıldı.

2 ay önce Güncel

Milyonlarca memur ve emekli vatandaş, gözünü 3 Temmuz'da açıklanacak enflasyon oranlarına dikti. Açıklanacak enflasyon rakamlarıyla beraber memur ve emekli vatandaşların zam oranları da netleşecek. Tahminlere göre emekliler %25,81 oranında, memurlar ise %20,35 oranında zam alacak.

2 ay önce Güncel

Almanya, çifte vatandaşlık haklarını genişleten ve başvuru için gereken ikamet süresini kısaltan yeni Vatandaşlık Yasası'nı yürürlüğe koydu.

2 ay önce Güncel

Türkiye’de kira zamlarına getirilen yüzde 25 sınırının 1 Temmuz’da sona ermesiyle kira fiyatlarının nasıl etkileneceği merak konusu.

2 ay önce Güncel

Türkiye'de kripto varlıklara yönelik ilk yasal düzenleme, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nden geçti. Sermaye Piyasası Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin kabul edilmesiyle birlikte kripto para platformlarının faaliyet gösterebilmesi için SPK'dan izin alması zorunlu hale geldi.

2 ay önce Güncel

Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından yapılan açıklamaya göre, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) her türlü senaryoya karşı hazır durumda olduğunu belirtti. Haftalık Basın Bilgilendirme Toplantısı'nda konuşan bakanlık yetkilileri, ülke içinde ve uluslararası alanda olası tehditlere karşı savunma ve güvenlik stratejilerinin güncellendiğini vurguladı.

2 ay önce Güncel

Öğretmenlik Meslek Kanunu'nun önemli düzenlemelerinden biri olan Milli Eğitim Akademisi'nin çalışma esaslarıyla ilgili detaylar netleşti. Milli Eğitim Akademisi'nde görev alacak eğitim personelinin ücretleri, görevlerine ve akademik unvanlarına göre belirlenmiş durumda. İşte detaylar...