• DOLAR 34,02 %0.00
  • EURO 37,62 %0.24
  • ALTIN 2.757,43 %0.16
  • BİST100 9.574 %-0.52
  • BITCOIN 56.600 %-0.7
  • ETHERIUM 2.316 %-1.19
28°
2 ay önce Güncel

Eğitim dünyasında merakla beklenen Yeni Öğretmenlik Meslek Kanunu (ÖMK) ile birlikte, üniversitelerde görev yapan öğretim elemanlarının okul müdürlüğü yapıp yapamayacağı sorusu yanıt buldu. İşte, yeni düzenlemenin getirdiği yenilikler ve detaylar...

2 ay önce Güncel

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Özbek, Arjantinli yıldız Mauro Icardi hakkındaki transfer iddiasını da cevapsız bırakmazken, Belçikalı forvet Michy Batshuayi konusuna da son noktayı koydu.

2 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, finansal sistemin güvenilir, itibarlı ve saygın olması gerektiğine dikkat çekerek, "Gri liste kararından sonra Moody's'in bunun olumlu yönde yansıyacağı yönünde değerlendirmesi var. Fon akışı son derece güçlü." şeklinde konuştu. İşte o açıklamalar...

2 ay önce Güncel

Kocaeli, şehir içi ulaşım sorununa çözüm bulmak için önemli bir adım atıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Körfezray projesi ile şehir içi ulaşım ağında büyük bir rahatlama sağlanacak. Sabiha Gökçen Havalimanı'na entegre edilecek olan bu proje, yaklaşık üç milyon kişiye hizmet verecek.

2 ay önce Güncel

Memur ve emeklilerin yeni dönem maaşlarının açıklanmasına son iki gün kaldı. Enflasyon verileri çarşamba günü paylaşılacak. Diğer yandan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilere refah payı ödenmesi hakkında bir düzenleme olmadığını belirtti. Öyleyse son iki gün kala en düşük emekli maaşı için en etkili tahmin hangisi? İşte ayrıntılar...

2 ay önce Güncel

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, Suriye uyruklu bir kişinin 5 yaşındaki çocuğu taciz ettiği iddiası üzerine mahallede büyük bir öfke patlaması yaşandı. Olay sonrası toplanan kalabalık, araçları ters çevirip, yabancı uyruklu kişilere ait bazı iş yerlerini ateşe verdi.

2 ay önce Güncel

Ticaret Bakanlığı’ndan berber, kuaför ve güzellik salonu çalışma saatleri hakkında açıklama geldi. Söz konusu açıklamada, 1 Temmuz 20224 tarihinden itibaren yürürlüğe geçecek uygulamaya uymayanlara ceza geliyor.

2 ay önce Güncel

Türkiye’nin hiçbir yerinde TOKİ arazisi üzerinde şahısların rant edinmelerine yönelik başka bir örneği olmayan Kuşadası rantının sosyal maliyetini Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve yönetimi ödeyecek mi?

2 ay önce Güncel

Türkiye’nin gri listeye veda etmesiyle piyasaların seyri mercek altına alındı. Uzman isim bu kritik gelişme sonrası Borsa ve Dolar için yeni beklentilerini açıkladı. Peki, piyasaları bu durumdan nasıl etkilenir? İşte merak edilen detaylar..

2 ay önce Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 19 ilde "Nitelikli dolandırıcılık ve çevrimiçi çocuk müstehcenliği" suçlarına yönelik gerçekleştirilen "Sibergöz-48" operasyonlarında hesaplarında 11 milyar 400 milyon işlem hacmi bulunan 65 şüphelinin yakalandığını duyurdu.