Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Ekol TV'ye Mauro Icardi için transfer açıklamasında bulundu.

Dursun Özbek, "Icardi'ye teklif var mı?" sorusu üzeribe, "Mauro Icardi için bize ulaşan bir teklif yok" şeklinde konuştu.

"TRANSFER YAPMAYAN BİR BAŞKAN ŞAMPİYON OLAMAZ"
Takıma yeni isimlerin transfer edileceğini belirten Özbek, "Biz Galatasaray'a geldiğimiz 2 sene de şampiyon olduk. Transfer yapmayan bir başkan şampiyon olamaz. Çok güzel bir takım kurduk. Bizim yaptığımız her şey Galatasaray'ın menfaatine göre olacak. En iyi takımı kurarak yine şampiyon olacağız. 3 Temmuz'da Kemerburgaz'da sezonu açıyoruz" şeklinde konuştu.

Astana'da Kritik Zirve! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin Bir Araya Geldi Astana'da Kritik Zirve! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin Bir Araya Geldi

"ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR"
Eksikleri bildiklerini belirten Özbek, "Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki hafta görüşmelerimiz hızlanacak. Mümkün olan en kısa süre içinde noktasal transferlerimizi yapacağız. Eksiklerimizi biliyoruz" diye konuştu.

Michy Batshuayi transferine yönelik ise, "Michy Batshuayi için yarın (pazartesi) sabahı bekleyin. Onla ilgili bilgi vereceğiz sizlere" şeklinde konuştu.

ICARDI'YE DUDAK UÇUKLATAN TEKLİF!
Suudi Arabistan ekibi Al-Qadsiah'ın Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'ye iki yıl için toplam 50 milyon Euro teklif sunduğu ileri sürülmüştü.