• DOLAR 34,04 %-0.01
  • EURO 37,59 %-0.12
  • ALTIN 2.751,85 %0.30
  • BİST100 9.624 %-0.78
  • BITCOIN 57.899 %2.26
  • ETHERIUM 2.380 %1.8
27°
2 ay önce Güncel

İstanbul Bakırköy'de, Marmara'yı durduran makinist, sahildeki büyük ekranda Avusturya-Türkiye karşılaşmasını yakından takip eden taraftarlar ile birlikte maçı izledi.

2 ay önce Güncel

Resmi Gazete'de yer alan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile mevcut defterdarlıklara son verilirken vergi dairesi başkanlıklarının unvanı "defterdarlık" oldu ve illerde yeni kurulanlar Gelir İdaresi bünyesine alındı.

2 ay önce Güncel

Vatandaşın yakından mercek altına aldığı borsa, altın ve dolarda hareketlilik sürüyor. Borsa son zamanlarda dalgalı bir seyir izlerken, dolar/TL ise aynı yönde ilerliyor. Uzman isim, piyasalara yönelik o tarihlere dikkat çekerken, altın için beklenen rakamları açıkladı. İşte yeni tahminler...

2 ay önce Güncel

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin görevden affını istemeleri, kulis bilgisi olarak konuşulan kabine değişiminin ilk aşaması olarak açıklanıyor. Büyük değişim, hemen beklenmese de AK Parti’nin kongre takvimine bakıldığında gündemde yer alacağı öngörülüyor.

2 ay önce Güncel

Ankara'da İnşaat Mühendisi Murat Keklik, evde rehin aldığı 14 yaşındaki oğlu Yağız ve 11 yaşındaki kızı Doğa'yı tabancayla vurduktan sonra intihar etti. Olay yerine gelen anne Cemile Yıldız Keklik, sinir krizi geçirdi.

2 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) son hava rahmin raporunu paylaştı. Rapora göre; İstanbul, Kırklareli, Edirne, Ankara, Eskişehir, Artvin, Bilecik, Kütahya, Afyonkarahisar, Isparta, Burdur, Bolu, Muş, Bitlis, Van ve Kars'ta sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış olacağı değerlendiriliyor.

2 ay önce Güncel

Haziran ayına ilişkin enflasyon rakamları bugün açıklanacak. Milyonlarca memur ve emekliye yapılacak zam, haziran enflasyonunun belli olmasıyla netlik kazanacak. Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE), mayıs ayında bir önceki aya kıyasla %3,37, geçen yılın aynı ayına göre %75,45 ve 12 aylık ortalamalara göre %62,51 artış göstermişti. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından haziran ayı enflasyon rakamları açıklanacak.

2 ay önce Güncel

Türkiye, Seçil Erzan'ın futbolculardan zimmetine geçirdiği fon dolandırıcılığını yakından takip ederken, benzer bir olay Konya'da yaşandı. Akbank çalışanı Perihan Yazar, zimmetine 37 milyon 157 bin 105 TL geçirdiği iddiasıyla gözaltına alındı.

2 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, EURO 2024'te Avusturya'yı 2-1 mağlup ederek çeyrek finali garantileyen A Milli Futbol Takımı için tebrik mesajını paylaştı.

2 ay önce Güncel

Bu konuda nerede ise tek başıma olduğumu biliyorum ama yılmadan usanmadan tekrar tekrar yazacağım.