• DOLAR 34,05 %0.01
  • EURO 37,55 %-0.21
  • ALTIN 2.739,05 %-0.16
  • BİST100 9.676 %-0.25
  • BITCOIN 56.959 %3.56
  • ETHERIUM 2.349 %2.73
31°
2 ay önce Güncel

Almanya İçişleri Bakanı Nancy Faeser, Merih Demiral'ın gol sevinci sırasında yaptığı 'bozkurt' işareti hakkında açıklamalarda bulundu. Faeser, Türk aşırı sağcıların sembollerinin stadyumlarda yeri olmadığını belirtti.

2 ay önce Güncel

Temmuz ayı için başöğretmen maaşı, TÜİK tarafından açıklanan 6 aylık enflasyon oranlarına göre belirlendi. Haziran ayında yüzde 1.64 oranında gerçekleşen enflasyon ile birlikte, 6 aylık toplam enflasyon farkı netleşti. Toplu sözleşme zammı da eklenince, memur maaşlarına ve maaş kalemlerine Temmuz ayında yüzde 19.31 oranında zam yapılacak.

2 ay önce Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, UEFA'nın milli futbolcu Merih Demiral'in Avusturya maçında gol sonrası yaptığı Bozkurt işareti nedeniyle soruşturma başlatmasına sert tepki gösterdi. Bahçeli, Bozkurt işaretinin Türk milletinin dünyaya bir mesajı olduğunu belirtti.

2 ay önce Güncel

UEFA, Türkiye Milli Futbol Takımı oyuncusu Merih Demiral'ın Avusturya'ya attığı gol sonrası yaptığı bozkurt işareti nedeniyle soruşturma başlattı. EURO 2024 Son 16 turunda dün akşam oynanan maçta A Milli Takımımız, Avusturya'yı 2-1 mağlup etti.

2 ay önce Güncel

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran bir konu Memur-Sen'in memurlar için uyguladığı zam formülü oldu. Prof. Dr. Aziz Çelik'in paylaştığı verilere göre, toplu sözleşmedeki zam formülü nedeniyle memurlar, Temmuz ayında enflasyondan 5,5 puan düşük zam alacaklar. Bu durum, memurlar arasında maaş kayıplarının gündeme gelmesine sebep oldu.

2 ay önce Güncel

2024 LGS sonuçları 28 Haziran'da açıklandı ve sonuçlara göre, büyük şehirlerin başarı sıralaması dikkat çekti. İşte bu yılın LGS şampiyonu illeri...

2 ay önce Güncel

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2024 yılının ilk altı aylık enflasyon verilerini açıkladı. Bu verilere göre, memur maaşlarına yapılacak zam oranı yüzde 19.31 olarak belirlendi. Temmuz ayı düzenlemesiyle birlikte, uzman öğretmen maaşı da netlik kazandı.

2 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı kararıyla belirlenen 2024-2025 eğitim öğretim yılı üniversite harç ücretleri resmi gazetede yayımlandı. Öğrencilerin merakla beklediği bu kararla birlikte, yükseköğretim kurumları için geçerli olan harç ücretleri ve öğrenim katkı payları netleşti. İşte bazı fakültelerin belirlenen harç ücretleri...

2 ay önce Güncel

Haziran ayına ilişkin enflasyon verileri açıklandı ve milyonlarca memur ile emeklinin maaşlarına yapılacak zam oranları netleşti. Peki kamu görevlilerinin yeni, zamlı maaşları ne oldu? İşte detaylar

2 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Kararı ile belirlenen maktu ÖTV tutarlarına TÜİK'in açıkladığı yüzde 19,49'luk üretici enflasyonu oranında zam yapıldı.