Emlak vergisi muafiyetinde detaylar belli oldu! İşte yeni düzenlemede detaylar... Emlak vergisi muafiyetinde detaylar belli oldu! İşte yeni düzenlemede detaylar...

UEFA, Türkiye Milli Futbol Takımı oyuncusu Merih Demiral'ın Avusturya'ya attığı gol sonrası yaptığı bozkurt işareti nedeniyle soruşturma başlattı. EURO 2024 Son 16 turunda dün akşam oynanan maçta A Milli Takımımız, Avusturya'yı 2-1 mağlup etti.

Merih Demiral, maçın yıldızı olarak hem savunmada kritik müdahaleler yaparken hem de iki gol kaydederek dikkatleri üzerine çekti. Özellikle ikinci golün ardından yaptığı bozkurt işareti sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Bu sevincin, Avusturya'nın 2019'da bozkurt işaretini yasaklamasının ardından yapılan bir gönderme olarak algılandığı belirtildi.

UEFA, konuya ilişkin resmi açıklamasında, "2 Temmuz 2024 tarihinde Leipzig'de oynanan Avusturya-Türkiye maçı ile ilgili olarak, Türkiye Futbol Federasyonu oyuncusu Merih Demiral'ın UEFA Disiplin Yönetmeliği'nin 31(4) maddesi uyarınca iddia edilen uygunsuz davranışları sebebiyle soruşturma başlatılmıştır" ifadelerine yer verdi. Detaylı bilgilendirme ilerleyen günlerde yapılacak.

Merih Demiral ise maç sonrasında yaptığı açıklamada, "Gol sevincim Türklükle bağlantılıydı. Türk olmaktan dolayı gurur duyuyorum ve bu sevinci içimden geldiği gibi yaşadım. Yaptığım için çok mutluyum" dedi.