• DOLAR 34,05 %0.22
  • EURO 37,62 %-0.15
  • ALTIN 2.737,41 %0.33
  • BİST100 %
  • BITCOIN 54.900 %0.56
  • ETHERIUM 2.283 %-0.05
27°
2 ay önce Güncel

Antalya'da baba ve oğlunun şikayetiyle başlatılan tahkikat, Kemer Anadolu Lisesi'nde müdür yardımcısının gözaltına alınmasıyla sonuçlandı. Olayın, Erasmus projesi kapsamında öğrencilere ödenen dövizlerin elden teslim alınmak istenmesi üzerine başladığı ortaya çıktı.

2 ay önce Güncel

UEFA Disiplin Kurulu'nun EURO 2024 son 16 turunda oynanan Avusturya maçındaki bozkurt hareketi nedeniyle milli futbolcumuz Merih Demiral'a 2 maç ceza vermesine Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli sert tepki gösterdi.

2 ay önce Güncel

2024 yılı KPSS sınav görev ücretleri açıklandı. Gözetmen, salon başkanı ve bina sınav sorumlusu gibi pozisyonlarda görev yapanlar, bu yıl alacakları ücretleri merak ediyor.

2 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanlığı, 2024 yılının ikinci yarısında geçerli olacak maaş katsayılarını ve mali hakları içeren genelgeyi yayımladı.

2 ay önce Güncel

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, hukuk eğitiminde kaliteyi artırmak için kontenjan barajını 100 bine düşürmek adına çalışmalar yürüttüklerini açıkladı.

2 ay önce Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, KPSS şartı olmadan 3905 işçi alımı için başvuruları kabul etmeye başladı. Huzurevleri, yaşlı bakım evleri ve SYDV'lerde istihdam edilecek işçilerin başvuruları İŞKUR üzerinden gerçekleştiriliyor.

2 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmen atamalarında yeni bir sistem getiren Öğretmenlik Meslek Kanunu'nu Meclis gündemine taşıdı. İşte yeni sistemin detayları ve öğretmen adaylarını bekleyen süreç.

2 ay önce Güncel

Türkiye İstatistik Kurumu'nun haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla SSK, Bağkur ve memur emeklileri için zam oranları belirlendi. Uzmanlar, ek zam ihtimali üzerinde dururken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan gelecek açıklama merakla bekleniyor.

2 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Merih Demiral'ın 'Bozkurt' işareti nedeniyle UEFA tarafından soruşturma geçirmesine sert tepki gösterdi. Erdoğan, Almanların formalarında kartal, Fransızların formalarında horoz olmasına kimsenin tepki göstermediğini belirtti.

2 ay önce Güncel

YKS 2024 sonuçları için bekleyiş sürüyor. ÖSYM'nin takvimine göre, üniversite adayları başarı puanları ve sıralamalarını 17 Temmuz 2024 tarihinde öğrenebilecek. Adaylar, T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle sınav sonuçlarını nasıl sorgulayacak? İşte detaylar.