• DOLAR 34,04 %0.18
  • EURO 37,65 %-0.07
  • ALTIN 2.726,27 %-0.08
  • BİST100 9.760 %-0.11
  • BITCOIN 55.350 %1.56
  • ETHERIUM 2.324 %1.26
24°
2 ay önce Güncel

Ülkemizin birçok kentinde vatandaşlar, gökyüzünde hareket halinde olan parlak ışıkları saniye saniye kayıt altına aldı. Türkiye Uzay Ajansı, bu ışık hüzmesinin meteor olduğunu paylaştı.

2 ay önce Güncel

Milli Eğitim Akademisi'nin uygulamaya geçmesinin ardından 96 saat olarak belirlenen öğretmenlik mesleği staj süresi, en az 240 saate yükselecek. Akademi eğitim çalışmaları başladıktan sonra, aday öğretmenlik uygulaması da sona erecek.

2 ay önce Güncel

Adalet Bakanlığı tarafından yapılan duyuruya göre, Bartın ve Düzce'de idare mahkemesi kurulmasına karar verildi. Söz konusu karar, Resmi Gazete'de yer aldı.

2 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, görevden alma ve atamalar çerçevesinde yeni bir atama daha gerçekleştirdi. Ankara İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bayram Güleç, Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirildi.

2 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Tekin, yeni mülakat sistemi ve eğitim projeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Devamsızlık, müfredat ve sınıfta kalma gibi konularda yapılacak düzenlemelerle öğretmen ve öğrenciler Eylül ayına hazır olacak.

2 ay önce Güncel

20 bin sözleşmeli öğretmen alım süreci devam ederken, Temmuz zammı ile birlikte göreve yeni başlayacak öğretmenlerin alacağı maaş açıklandı. Eylül ayında göreve başlayacak yeni öğretmenler 40.685 TL maaş alacak.

2 ay önce Güncel

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, UEFA’nın ceza verdiği A Milli Futbolcumuz Merih Demiral’ın bozkurt işareti yaparken heykelini dikeceğini açıkladı. Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda UEFA ve Futbol Federasyonuna sert tepki gösterdi.

2 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığında görevden alma ve atamalar devam ediyor. Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğünde birçok yeni atama gerçekleşti.

2 ay önce Güncel

Sigaraya zam değil, indirim geldi. JTI grubu tarafından yapılan duyuruya göre, Winston, Camel, Monte Carlo ve LD sigaralarının fiyatları 6 TL düştü.

2 ay önce Güncel

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda, Suriye'nin El Bab şehrinde Türk bayrağına yönelik provokasyonda yer alan 2007 doğumlu bir kişi yakalandı. Saldırgan, ifadesinde suçunu itiraf ederek pişmanlık duyduğunu belirtti.