• DOLAR 34,06 %0.24
  • EURO 37,64 %-0.11
  • ALTIN 2.733,27 %0.18
  • BİST100 9.800 %0.30
  • BITCOIN 55.498 %1.28
  • ETHERIUM 2.325 %0.69
26°
2 ay önce Güncel

İstanbul Kağıthane'de genç bir kız, sevgilisini aldattığını öğrenince öfkesine hakim olamayarak onu önce darp etti, ardından bacağından bıçakladı. Hastaneye kaldırılan genç, sevgilisinden şikayetçi olmadı.

2 ay önce Güncel

EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda A Milli Futbol Takımımız, Hollanda ile çeyrek finalde karşılaşacak. Maç öncesi Almanya'daki Türk taraftarlar, takımı Bozkurt işaretiyle coşkuyla karşıladı.

2 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Orta Karadeniz'deki 3 il için kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Samsun, Ordu ve Giresun'da öğle saatlerinden itibaren etkili olması beklenen sağanak yağış için "turuncu" ve "sarı" kodlu uyarılar verildi.

2 ay önce Güncel

Sunduğu hizmetler ile Avrupa'nın en iyi hava yolu şirketlerinden biri olan Türk Hava Yolları, Havacılık sektörü dışında da faaliyetlerini sürdürebilmek, yatırım projelerini yönetmek için yeni bir şirket kurulacağını paylaştı.

2 ay önce Güncel

Alkollü içkiler ve tütün ürünlerinde ÖTV tutarlarına altı aylık üretici enflasyonu olan yüzde 19,49 oranında zam uygulandı. Zam sonrası sigara ve alkol fiyatlarında yeni tarife ortaya çıktı. Gelen zammın ardından bir alkollü içki grubu daha yeni fiyat listesini duyurdu.

2 ay önce Güncel

Trabzon'da hasta yakınının motosiklet kaskıyla şiddetine uğradığı doktorun diz kapağı kırıldı. Saldırıya maruz kalan doktor tedavi altına alındı.

2 ay önce Güncel

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, EURO 2024'te Hollanda ile karşı karşıya gelinecek çeyrek final maçı öncesi dikkat çeken açıklamalara yer verdi. Montella, 'Haksızlık olduğunu düşünüyorum. Bu siyasi bir sembol değil. Bu bizim tarihimizin bir sembolü.' şeklinde konuştı.

2 ay önce Güncel

EURO 2024, Türkiye-Avusturya karşılaşması sonrası ‘bozkurt’ işareti yaparak 2 maç cezası alan milli futbolcu Merih Demiral’ın ardından UEFA'ya tepkiler çığ gibi büyüdü. Haber Global TV’de sunucu ve yorumcular programa “Bozkurt” yaparak başladı.

2 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava tahmin verilerini paylaştı. Verilere göre, pek çok il sağanak yağış, fırtına ve toz taşınımı etkisi altına girecek. Yağışların; Samsun, Ordu ve Giresun civarlarında bazı yerlerde kuvvetli olması bekleniyor.

2 ay önce Güncel

AK Parti tasarruf tedbirleri kapsamında kanun teklifini sundu. Söz konusu kanun teklifi ile kamu kaynaklarından aktif ve verimli olarak yararlanılması için "kamuda çifte maaşa sınır" uygulaması ile birçok konuda sıkılaşma adımları atılacak.