• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.498 %0.55
  • ETHERIUM 2.295 %0.13
22°
1 ay önce Güncel

Dolar/TL, yeni güne yükselişle başladı ve şu an 32,7480 seviyesinden işlem görüyor. Dün yatay seyreden dolar/TL, günü önceki kapanışın hemen üzerinde 32,6765 seviyesinden tamamlamıştı.

1 ay önce Güncel

Adana'da meydana gelen olayda, 17 yaşındaki çocuk üç tekerlekli motosikleti sahibiyle beraber çaldı, güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler saniye saniye kayıt altına alındı.

1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, yayınladığı yeni takvimle birlikte okullarda destekleme ve yetiştirme kursları düzenleneceğini duyurdu. Bu kapsamda, 8., 11. ve 12. sınıf öğrencileri için okulların 2 Eylül tarihinde erken açılması planlanıyor.

1 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'nin başkenti Washington'a hareketinden önce Esenboğa Havalimanı'nda düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. NATO'nun kuruluşunun 75. yıl dönümü vesilesiyle düzenlenen zirveye katılacak olan Erdoğan, Türkiye'nin NATO'daki kritik rolüne ve uluslararası meselelerdeki duruşuna dikkat çekti.

1 ay önce Güncel

Milyarlarca kişinin kullanmış olduğu WhatsApp, mesajlaşma uygulamaları arasında zirvede yerini korumayı sürdürüyor. WhatsApp, okundu bilgisi haricinde güvenlik ve doğrulamayı üst düzeye çıkaracak yeni bir özelliğe adım atıyor. İşte, yeni özelliğin detayları…

1 ay önce Güncel

Diyarbakır'da Fabrika Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde yaşanan olay, tüm mahalle sakinlerini dehşete düşürdü. Uyuşturucu madde bağımlısı olduğu belirtilen Mehmet Emin P., oturduğu apartmanın 5. katındaki evini ateşe vermek istedi.

1 ay önce Güncel

Altın, dolar, borsa ve mevduatın getirisi belli oldu. Son zamanlarda borsadaki grafik yatırımcılar üzerinde endişe yaratmıştı. Mevduat faizlerinde ise 45 günlük aşağı yönlü ivme ise tersine döndü. Öyleyse piyasalar için beklentiler ne yönde? Dolar/TL’de nasıl bir yol izleyecek? İşte mera edilen detaylar...

1 ay önce Güncel

Elazığ'da açık cezaevinde yaşanan dehşet verici bir olayda, suç dosyaları kabarık 5 kişi tel örgüleri keserek cezaevi bahçesine girdi ve B-5 koğuşunda bulunan, 30 ayrı suçtan kaydı olan bir mahkuma kurşun yağdırdı.

1 ay önce Güncel

Sosyal medya fenomeni Neslim Güngen ve İnanç Güngen çifti, bu sabah saatlerinde düzenlenen bir operasyonla gözaltına alındı. Savcılık talimatıyla yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan çift, emniyete getirildi.

1 ay önce Güncel

Kiracı ve ev sahipleri arasındaki ilişki, son dönemde özellikle büyükşehirlerde artan kira fiyatları nedeniyle giderek karmaşık bir hal alıyor. Yüzde 25 zam sınırının kalkması ve kira artışlarının TÜFE'ye göre ayarlanması ile kira bedelleri hızla yükselirken, bu durum hem kiracıları hem de ev sahiplerini farklı açılardan zor durumda bırakıyor.