• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.600 %-0.55
  • ETHERIUM 2.299 %-1.47
27°
1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), öğretmenlere tanıdığı ikinci tayin hakkıyla birlikte en çok öğretmen ihtiyacı olan 12 ili açıkladı. Bu illerde, 3 yıl çalışma zorunluluğu aranmaksızın tayin yapılabilecek.

1 ay önce Güncel

Bugün Beştepe'de gerçekleştirilecek toplantıda, emekli maaşlarına yapılacak zam konusu ele alınacak. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in de katılacağı bu kritik zirvede, en düşük emekli maaşı için belirlenen yeni rakamlar tartışılacak.

1 ay önce Güncel

Dolar/TL, güne yükselişle başladı ve 32,9060 seviyesinden işlem görüyor. ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın açıklamaları, doların diğer para birimleri karşısında değer kaybetmesine neden oldu.

1 ay önce Güncel

Başıboş köpekler hakkına taslak tamamlandı: Kapsamı daraltılan "uyutmaya" belediyeler tarafından oluşturulacak kurul kararına sunulacak. Köpek toplamayan başkana 3 yıl hapis, köpeği sokağa bırakana ise 60 bin lira ceza kesilecek. İki yıl sonunda sokakta başıboş köpekler sona erecek.

1 ay önce Güncel

Konut satışlarındaki düşüş ve fahiş fiyat artışlarının durulmasıyla, satılık konut fiyatları enflasyonun altında kaldı. Yabancılar, vatandaşlık için aldıkları konutları satışa çıkarıyor.

1 ay önce Güncel

E-Devlet ve banka şifrelerine yönelik çarpıcı bir açıklama geldi. DarkWeb’de, 10 milyar şifrenin bulunduğu güçlü veri paketi, RockYou2024 ismi ile, eski verilerin üzerine yenisi koyularak, indirmesi rahat olsun diye de normal bir yazı şeklinde paylaşıldı. İşte veri sızıntısına yönelik alınacak önlemler...

1 ay önce Güncel

Sakarya'ya bağlı olan Hendek ilçesinde kız meselesinden dolayı yaşanan kavgada 7 genç arasında kriz çıktı. Bıçaklı saldırının da olduğu olayda 18 yaşındaki Mehmet Ali Dertli yaşamını yitirdi, 3 kişi ise yaralandı.

1 ay önce Güncel

TBMM Genel Kurulunda, Öğretmenlik Mesleği Kanunu Teklifi'nin birinci bölümünde bulunan ilk 6 madde onaylandı. İşte teklifin detayları..

1 ay önce Güncel

Meteoroloji'den paylaşılan son verilere göre; Kastamonu, Çorum, Çankırı, İstanbul civarları ile Kırıkkale'nin kuzey noktaları ve Ankara'nın kuzey ve doğusunda yerel kuvvetli yağış olacağı değerlendiriliyor. Rüzgarın ise kuzey taraflarından saatte 40 ila 60 kilometre hızla eseceği tahmin ediliyor. İşte illere göre hava durumu verileri..

1 ay önce Güncel

Sosyal medyayı ikiye bölen olayda bir gelişme daha yaşandı. Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımıyla, Icardi ile yollarını ayırdığını açıkladı. İşte Wanda Nara'dan dikkat çeken açıklamalar..