• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.400 %-4.06
  • ETHERIUM 2.280 %-5.25
27°
1 ay önce Güncel

Tatil beldelerinde artan fiyatlar nedeniyle konserler iptal edildi ve mekanlar boş kaldı. Çeşme'deki bir işletmenin sahte müşteri ilanı sosyal medyada dikkat çekti.

1 ay önce Güncel

ÖSYM Başkanlığı, 2022-KPSS Lisans, Ön Lisans ve Ortaöğretim branş bazında sıralamaların güncellendiğini duyurdu.

1 ay önce Güncel

En düşük emekli aylığı alanların maaşlarına 2 bin lira civarında iyileştirme yapılması planlanıyor. Bugün yapılacak toplantının emekli maaşlarıyla ilgili olmadığı belirtildi.

1 ay önce Güncel

10 milyar parolanın bulunduğu veri seti Darkweb'de paylaşıldı. Güvenlik uzmanları, kullanıcıları acil olarak şifrelerini değiştirmeleri konusunda uyardı.

1 ay önce Güncel

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), elektrik faturalarına ilişkin yeni düzenlemeleri içeren bir taslak çalışmasını kamuoyunun görüşüne sundu. Bu taslağa göre, 24 ay boyunca düzenli fatura ödeyen mesken aboneleri, yeni aboneliklerinde güvence bedeli ödemeyecek. Kaçak elektrik kullanımına yönelik cezalar ise artırılacak.

1 ay önce Güncel

Yaz aylarının gelmesi ve klima kullanımının artması, özellikle çocuklarda Legionella pneumophila bakterisinin neden olduğu zatürre vakalarında artışa yol açıyor. Özellikle otel ve tatil köylerinde klimalara maruz kalmanın hastalık riskini artırdığı belirtiliyor.

1 ay önce Güncel

İstanbullular bugün kuvvetli yağışlarla karşı karşıya kalabilir. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve İstanbul Valiliği, kentte beklenen yoğun yağışlara karşı vatandaşları uyardı.

1 ay önce Güncel

TV 100 ekranlarında yayınlanan bir programda Buket Aydın ile Şaban Sevinç'in tartışması gündem olmuştu. Bu konu hakkında soru yöneltilen Fatih Altaylı'nın cevabı ise, “Söylediğinin bir önemi yok. Konuşmaya değer varlık değil” şeklinde oldu.

1 ay önce Güncel

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sigara ve alkol fiyatlarına gelen yeni zamları duyurdu. Philip Morris sigara grubu ve ithal içkilerde fiyat artışı yaşandı.

1 ay önce Güncel

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar zam uygulanan Philip Morris sigara grubu ve bir alkollü içecek grubunun listesini daha yayınlandı. İşte güncel fiyatlar..