• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.590 %-4.17
  • ETHERIUM 2.269 %-4.88
22°
1 ay önce Güncel

Afyonkarahisar'da, Işıklar beldesinde bir evde tabancayla vurulmuş halde bulunan 34 yaşındaki R.E. ve 33 yaşındaki eşi D.E'nin cesetleri, jandarma tarafından bulundu.

1 ay önce Güncel

Bu yılın başından itibaren emekli maaşlarına yapılan enflasyon zammıyla birlikte, bankalar da emekli müşterilere yönelik promosyon kampanyalarını güncelledi. İşte, emekli maaşlarına göre belirlenen en yüksek promosyonları sunan bazı bankalar ve detayları:

1 ay önce Güncel

Ünlü Japon inşaat mühendisi Yoshinori Moriwaki, Türkiye'nin deprem riski altındaki bölgeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Moriwaki, 6 Şubat 2023'te Türkiye'yi vuran ve 11 ilde yıkıma neden olan Şubat depremlerinin ardından ülkede büyük tehlikelerin olduğunu vurguladı. Özellikle Kıbrıs'tan gelen fay hattının Doğu Anadolu fay hattıyla birleştiği batı kolunda olası bir depremin, 7.5 büyüklüğünde ve üzerinde olabileceğini belirtti.

1 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uluslararası ilişkiler ve bölgesel güvenlik konularında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Bölgemizde bir terör devleti kurabileceklerini düşünenler için bu büyük bir hayaldir ve asla gerçekleşmeyecektir" dedi.

1 ay önce Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, FETÖ ile mücadelesinde elde edilen sonuçları paylaştı. "Bu kabine dönemimizde FETÖ'ye yönelik 6 bin 25 operasyon gerçekleştirdik. Bu operasyonlar sonucu 9 bin 738 şüpheli gözaltına alındı. Bunların 1697'si tutuklandı, 2 bin 36'sı hakkında adli kontrol kararı verildi." dedi.

1 ay önce Güncel

Son günlerde Türkiye'de inşaat maliyetlerinde görülen şaşırtıcı artışlar, konut piyasasında derin izler bırakıyor. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından paylaşılan Mayıs 2024 verilerine göre, inşaat maliyet endeksi yıllık bazda %72,78 artış gösterdi. Bu yükseliş, özellikle malzeme ve işçilik maliyetlerindeki büyük artışlardan kaynaklanıyor.

1 ay önce Güncel

Günümüzde güçlü bir hafızaya sahip olmak, pek çok insanın öncelikleri arasında yer alıyor. Bin yıllık tıbbi bilgileriyle tanınan İbn-i Sina, El-Kanun Fi't-Tıbb adlı eserinde hafızayı güçlendiren baharatlar hakkında değerli öneriler sunuyor. Bu kadim bilgiler, günümüzde de zeka ve hafıza gelişimine olumlu etkiler sağlıyor.

1 ay önce Güncel

Aydın-Denizli otoyolu inşaatında çalışan 100 işçi gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

1 ay önce Güncel

Son dakika haberi... MSB bedelli askerlik ücretini açıkladı. Buna göre, 2024 yılının ikinci yarısından itibaren uygulanacak bedelli askerlik ücreti 217 bin 870 TL oldu.

1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı öğretmenlerin maaşlarına %19,31 oranında zam yapılması, ek ders ücretlerine de aynı oranda yansıtıldı. Ancak, ek ders ücretleri vergi dilimine göre değişiklik gösteriyor. İşte detaylar...