• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.000 %-4.24
  • ETHERIUM 2.230 %-5.95
20°
1 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile beraber NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere ABD'nin başkenti Washington'a uçan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, dikkat çeken açıklamalar yaptı. Güler Pençe-Kilit harekat bölgesi hakkında, "Bu harekatın tamamlanmasıyla Suriye ile Kandil arasındaki irtibatı kesmiş olacağız. Harekatla tüm alanı kontrol altına almayı planlıyoruz" ifadelerini kullandı.

1 ay önce Güncel

Meteoroloji'den paylaşılan son verilere göre; Marmara, Ege'nin kuzeyi, Karadeniz, İç Anadolu'nun büyük bölümü gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Söz konusu yağışların; Batı Karadeniz'in iç noktalarında kuvvetli şekilde olacağı düşünülüyor.

1 ay önce Güncel

Toprak Mahsülleri Ofisi’nin (TMO) 6 Haziran’da paylaştığı ve 2023’e göre düşük miktardaki yükselişlerden dolayı büyük tepki çeken hububat alım fiyatları tartışmaları beraberinde getirirken piyasadaki seyrin daha da aşağıda olduğu değerlendirildi.

1 ay önce Güncel

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, Akdeniz açıklarında 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

1 ay önce Güncel

MESEM Üzerinden 700 Milyon TL Yolsuzluk Yaptığı Ortaya Çıkan Okul Müdürü ve Yardımcısı Memurluktan İhraç Edildi

1 ay önce Güncel

Devlet, e-Devlet aracılığıyla annelere yönelik mali desteklerini artırıyor. 13.000 TL'ye kadar olan bu yardımlar, annelerin yaşamlarını kolaylaştırmayı hedefliyor. Türkiye'de anneler için sunulan devlet destekleri, her geçen gün daha da önem kazanıyor. e-Devlet sistemi üzerinden yapılan başvurular sayesinde, annelere sağlanan mali yardımlar daha erişilebilir hale geliyor. İşte bu yardımların ayrıntıları ve başvuru süreçleri...

1 ay önce Güncel

Türkiye'de aynı marka diş fırçasının farklı marketlerde 3.5 kat fiyat farkıyla satılması, serbest piyasa adı altında fahiş fiyat uygulamasını gözler önüne serdi. Vatandaşlar, "Bu durum serbest piyasa mı, yoksa düpedüz halkı soymak mı?" ifadelerini kullanarak duruma tepki gösterdi.

1 ay önce Güncel

Uçağı rötar yapan bir kadın yolcunun anons sisteminin başına geçerek isyan edişi diğer yolcular tarafından alkış aldı.

1 ay önce Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) aylık 1.200 TL olan kreş ücreti, İBB Meclisi’nde alınan karar doğrultusunda 2.500 TL’ye yükseltildi.

1 ay önce Güncel

Milyonlarca emekli, ekonomi kurmaylarının yapacağı maaş toplantısına odaklanmışken, ünlü gazeteci Cem Küçük, emekli maaşlarında yapılacak yeni düzenlemeyi hükümetten önce canlı yayında açıkladı ve net bir rakam verdi.