• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.100 %-4.07
  • ETHERIUM 2.217 %-6.88
21°
1 ay önce Güncel

Eski eşi Nagehan Alçı‘nın iddiaları sonrası gündemden düşmeyen Rasim Ozan Kütahyalı hakkında bir olay daha medyada büyük yankı uyandırdı. ROK’un İstanbul Havalimanı’nı karıştırdığı ve THY personeline küfür ettiği iddia edildi.

1 ay önce Güncel

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye yönelik sahte cinsel içerikli görüntüleri yaydıkları suçlamasıyla 12 sanığın yargılandığı davada yeni gelişmeler yaşandı. Savcı, bazı suçlar yönünden dosyanın uzlaştırma bürosuna gönderilmesini talep etti.

1 ay önce Güncel

Türkiye genelinde toplu taşımada devrim niteliğinde bir adım atılıyor. 81 ilde geçerli olacak yeni Türkiye Kart projesi ile toplu taşıma kartları entegre edilecek ve şehirler arası seyahatlerde büyük kolaylık sağlanacak. Bu yeni uygulama ile her şehirde ayrı kart alma zorunluluğu ortadan kalkacak, bu da ekonomiye önemli katkılar sağlayacak.

1 ay önce Güncel

Kastamonu'da 9 ay boyunca hamileliğini ailesinden saklayan ve tuvalette doğurduğu bebeği poşete sarıp çöp konteynerinin yanına bırakan Cansu Ç., "Pişmanım" diyerek tahliyesini talep etti. Olay, 2 Kasım 2023 tarihinde Kuzeykent Mahallesi Karadut Sokak üzerinde gerçekleşti. Çöp konteynerinin yanında çöp poşetine sarılı halde bulunan erkek bebek, sağlık ekipleri tarafından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından hayata döndürüldü.

1 ay önce Güncel

Uluslararası Tüketiciyi Koruma ve Uygulama Ağı (ICPEN) ile Ticaret Bakanlığı'nın ortak hareket ederek, yapmış olduğu araştırma e-ticaret uygulamaları ve platformlarında vatandaşı doğrudan ilgilendiren tehditleri gün yüzüne çıkardı.

1 ay önce Güncel

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM), Sınav Görevlileri Yönetimi Daire Başkanlığı'nın 11.07.2024 tarih ve 311060 sayılı yazılarıyla sınav görevlilerinin bilgilendirilmesi hususunda Milli Eğitim Bakanlığına başvurdu. Yazıda, sınav görevlilerinin görev ve sorumlulukları detaylı bir şekilde açıklandı.

1 ay önce Güncel

Bayrampaşa'da eski eşi Yasemin Aksoy'un yüzüne kimyasal madde atıp şiddet uyguladığı belirtilen ve yeniden yargılanan Yusuf Çavdar'ın davası tamamlandı. Mahkeme, sanık Çavdar'a 2 farklı suçtan toplamda 5 yıl 6 ay hapis cezası alması yönüne karar kıldı.

1 ay önce Güncel

NATO toplantısı için New York'ta bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ek zam çalışmaları için kurmaylarına "bu işi bitirin" talimatı verdi. Çalışmanın önümüzdeki hafta kabine toplantısına gelmesi ve son hali verildikten sonra bizzat Erdoğan tarafından açıklanması bekleniyor.

1 ay önce Güncel

Kütahya'ya bağlı olan Tavşanlı ilçesinde bir ortaokulda yaz tatilinde eğitim alan 25 öğrenci, yedikleri yemek sonrası fenalaşarak hastaneye götürüldü.

1 ay önce Güncel

Yaklaşık olarak 168 ülkede 4 bine yakın öğrencisi olduğu iddia edilen 'Yeni Pazar Üniversitesi'nin gerçekte olmadığı tespit edildi. Kayıt için 2-4 bin avro yatıranların diplomalarının sahte olduğunu fark edince kampüsü ve akademisyeni olmayan sözde üniversiteye dava açıldı. Rektör olarak bilinen 'Ali İlseven' ise iddiaya göre 'Profesör' değil lise mezunu olduğu belirtildi.