• DOLAR 33,97 %0.10
  • EURO 37,87 %0.13
  • ALTIN 2.750,43 %0.14
  • BİST100 9.943 %0.06
  • BITCOIN 56.600 %0
  • ETHERIUM 2.406 %0.59
28°
1 ay önce Güncel

Güvenlik donanımları eksik araçların satışını engelleyen düzenlemenin ertelenmesiyle birlikte sıfır araç kampanyaları devam ediyor. Peki, bu durum ikinci el otomobil piyasasını nasıl etkileyecek?

1 ay önce Güncel

Haftanın en çok kazandıran yatırım araçları netleşti. Borsa, altın döviz üçlüsünde bu hafta yukarı hareketler kaydedildi. En yüksek kazancı yüzde 2,2'yle altın sırtlarken, ardından, Euro ve dolar yükselişini tamamladı.

1 ay önce Güncel

Pegasus, Bosna Hersek’in Tuzla şehrine uçuşlarını başlatacağını ve bu yeni hat için özel bir kampanya ile 1 Euro'ya bilet satacağını duyurdu.

1 ay önce Güncel

Meteoroloji, 13 Temmuz 2024 tarihli hava durumu raporunu yayımladı ve birçok il için kuvvetli yağış uyarısı yaptı.

1 ay önce Güncel

Ambalajlı sulardaki fiyat farkı, çeşitli markalarda 10 kata kadar ulaşıyor. 500 ml ambalajlı bir marka 1,75 liraya satarken, bir başka markanın fiyatı 11 lirayı bulabiliyor. Uzmanlar, hiçbir temel gıda ürününde bu oranda fiyat farkının olmadığını söyleyerek, paketli suya tavsiye edilen fiyat ibaresi gelmelidir önerisini sundular.

1 ay önce Güncel

Mayıs ayından bu yana Batı Nil Virüsü'nden ölenlerin sayısı 31'e ulaştı, son iki günde ölümlerde %70 artış yaşandı.

1 ay önce Güncel

Emekli maaşı zammı kulis bilgisiyle ortaya çıktı: Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in onayladığı rakam Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulacak.

1 ay önce Güncel

Pegasus güzergahları arasına aldığı Bosna Hersek’in Tuzla şehrine seyahatlerini devreye aldı. Söz konusu güzergahın yeni olmasından kaynaklı kampanya başlattı. İşte detaylar..

1 ay önce Güncel

Van'ın Tuşba ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

1 ay önce Güncel

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sosyaldemokrat Halkçı Parti'yi (SHP) desteklediği iddialarını "asparagas haberler" olarak nitelendirdi. Kılıçdaroğlu, bu tür haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Öyle bir şey yok arkadaşlar" dedi.