• DOLAR 33,99 %0.15
  • EURO 37,81 %-0.05
  • ALTIN 2.753,45 %0.25
  • BİST100 9.950 %0.13
  • BITCOIN 56.400 %-0.71
  • ETHERIUM 2.391 %-0.52
26°
1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Türkiye'deki Fransız okulları hakkında yaptığı açıklamada, bu okulların Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin ulusal ve uluslararası hukukunu koruma sorumluluğu doğrultusunda belirlenen koşullara uymaları gerektiğini vurguladı. Bakan Tekin, "Bizim koşullarımıza gelirlerse hayatlarına devam ederler. Gelmezlerse de gerekli hukuki prosedürü takip ederiz." dedi.

1 ay önce Güncel

Erzurum'un kuzey ve doğusu ile Kars ve Ardahan'da gök gürültülü sağanak bekleniyor

1 ay önce Güncel

TBMM Genel Kurulu'nda Öğretmenlik Mesleği Kanunu Teklifi'nin 16 maddesi daha kabul edildi. Yeni düzenlemeyle öğretmenlik, genel kültür, özel alan eğitimi ve öğretmenlik meslek bilgisi bakımından hazırlığı gerektiren özel bir ihtisas mesleği olarak tanımlanıyor.

1 ay önce Güncel

Konya'da 14 yaşındaki lise öğrencisi B.D., coğrafya öğretmeni M.K.'nin cinsel istismarda bulunduğunu iddia etti. Ailesinin şikayeti üzerine öğretmen tutuklandı ve açığa alındı. M.K. suçlamaları reddederek kumpasa geldiğini öne sürdü. Mahkeme, tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, AK Parti Erzurum Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Davos'ta İsrail Cumhurbaşkanı'na "One Minute" çıkışı sonrası FETÖ'nün hükümete karşı B planlarını uygulamaya başladığını belirtti. Toplantıya, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti Erzurum milletvekilleri ve diğer partililer katıldı.

1 ay önce Güncel

Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda yapılan düzenlemeler ve ek maddeler, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'nda görüşülüyor. Bu kapsamda bazı maddeler kaldırılırken, bazıları ekleniyor. Yeni düzenlemelerle birlikte uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik ile ilgili öğretmenlerin iki hakkı iptal edildi. İşte detaylar...

1 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Mezuniyet Töreni'nde yaptığı konuşmada, Pençe Harekatı kapsamında Irak'ın Kuzeyinde gerçekleştirilen Pençe-Kilit operasyonu hakkında önemli mesajlar verdi.

1 ay önce Güncel

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, SETA tarafından düzenlenen 15 Temmuz Sempozyumu sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kerem Kınık'ın kızı Fatma Zehra Kınık'ın karıştığı ölümlü kaza ile ilgili olarak yapılan açıklamada, Bakan Tunç, dosya hakkında henüz detaylı bilgisi olmadığını belirtti.

1 ay önce Güncel

Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, Karabük İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şevket Küçükzoroğlu atandı.

1 ay önce Güncel

İzmir'in Konak ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen şiddetli yağış sırasında, İnanç Öktemay (44) ve Özge Ceren Deniz (23) isimli iki vatandaşımız, sağanaktan korunmak için sokağa çıktıkları sırada elektrik akımına kapılarak hayatlarını kaybettiler. Olay yerine sevk edilen elektrik şirketi yetkilileri, sağlık ekipleri ve polis, kısa sürede bölgeye ulaşarak müdahalede bulundu.