• DOLAR 34,02 %0.15
  • EURO 37,83 %-0.04
  • ALTIN 2.749,81 %0.12
  • BİST100 9.937 %-0.48
  • BITCOIN 56.395 %-3.1
  • ETHERIUM 2.381 %-3.21
21°
1 ay önce Güncel

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü gerekçesiyle siyasiler sosyal medya platformlarından paylaşım yaptı. Bakanlar yaptığı açıklamalarda, birlik ve beraberlik ifadelerinin altın çizerek şehitlere rahmet, gazileri saygıyla andı.

1 ay önce Güncel

Arjantin, 90 dakikalık maç süresini 0-0 olarak sonlandırdığı 2024 Kupa Amerika (Copa America) finalinde Kolombiya ile karşılamasında uzatmalarda 1-0 yenerek şampiyonluğu sırtladı.

1 ay önce Güncel

Meteoroloji’den paylaşılan son verilere göre, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Kars, Ardahan ve Artvin’de bugün için sağanak yağış uyarısı verildi. Vatandaşların, meydana gelebilecek olumsuz durumlara karşı dikkatli ve tedbirli olması istendi.

1 ay önce Güncel

İspanya, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) finalinde İngiltere'yi 2-1 yenerek şampiyon oldu. Maçta İspanya, 47. dakikada Nico Williams'ın golüyle öne geçti. İngiltere ise 73. dakikada Cole Palmer'ın golüyle skoru eşitledi. Ancak, 86. dakikada Oyarzabal'ın golüyle İspanya tekrar öne geçerek şampiyonluğu kazandı.

1 ay önce Güncel

ABD'de Texas, Idaho, Ohio ve Georgia eyaletlerindeki bazı kentler, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü resmen tanıdı. Türk Amerikan Yönlendirme Komitesinin (TASC) girişimleriyle Texas'ın başkenti Austin, Idaho'nun başkenti Boise, Ohio'daki Dayton ve Georgia'daki Columbus kentlerinin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü tanıdığı açıklandı.

1 ay önce Güncel

Aydın’ın Nazilli ilçesinde, Yeşil Mahalle’de Devlet Su İşleri’ne (DSİ) ait içme suyu isale hattı kazı çalışması sırasında meydana gelen göçük faciasında dört işçi göçük altında kaldı. Üç işçi hayatını kaybederken, bir işçi ise yaralandı. Hayatını kaybeden işçiler Celal Yıldırım, Ramazan Okul ve Şeyhmus Yapıştıran olarak açıklandı.

1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 20-21 Temmuz 2024 tarihlerinde yapılacak Açık Lise sınavlarında görev alacak öğretmenlere ödenecek ücretleri açıkladı.

1 ay önce Güncel

Bu hafta TBMM'de yapılacak görüşmelerde, hem 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri hem de öğretmenlik meslek kanunu ve sokak köpeklerine ilişkin düzenlemeler gibi önemli konular ele alınacak.

1 ay önce Güncel

Dilan ve Engin Polat çiftinin avukatları, müvekkillerinin vergi kaçırma, kara para aklama ve örgüt kurma suçlamalarına dair somut delil bulunmadığını belirtti. 657 sayfalık Nihai Aklama Ön Raporu'nda, suç isnatlarına dair kanıt olmadığı açıklandı.

1 ay önce Güncel

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türkiye'deki Suriyelilerin durumu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Fidan, İstanbul'da Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faisal bin Farhan ile düzenlediği ortak basın toplantısında, Türkiye'deki Suriyelilerin gönüllü olmadığı sürece zorla gönderilmeyeceğini vurguladı.