• DOLAR 34,01 %0.06
  • EURO 37,76 %0.40
  • ALTIN 2.728,11 %0.14
  • BİST100 9.985 %-0.37
  • BITCOIN 58.190 %0.16
  • ETHERIUM 2.456 %0
22°
1 ay önce Güncel

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) eylül ayında faiz indirimlerine başlayabileceğine ilişkin beklentilerin güçlenmesi, altının ons fiyatını 42 dolar yükselterek 2 bin 464 doları aşmasına ve yeni bir rekor kırmasına neden oldu. Gram altın da 2.639 lira ile yeni zirvesini gördü. İşte tam, çeyrek ve gram altın fiyatları...

1 ay önce Güncel

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias'ın, Kıbrıs Türklerine ve Türk ordusuna yönelik ifadelerinin şiddetle kınandığını vurguladı.

1 ay önce Güncel

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri, usulsüz işlemlerle yurda sokulmak istenen 87 adet aracı ele geçirdi. Ele geçirilen araçların toplam piyasa değerinin yaklaşık 72 milyon 425 bin lira olduğu belirtildi. Operasyonlar, Mersin ve Edirne'de iki ayrı bölgede gerçekleştirildi.

1 ay önce Güncel

Yatırımcılar altın ve borsadaki gelişmeleri mercek altına almaya devam ediyor. Borsa zirveye odaklanırken, gram altından da yeni rekor geldi. Uzman isim, borsa ve altında tarihi rekor sonrası yeni seviyeleri açıkladı. İşte piyasalara yönelik yeni tahminler..

1 ay önce Güncel

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'e ait olduğu iddia edilen bir video, sosyal medyada hızla yayılarak gündeme oturdu. Videonun ardından Sarıgül, sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı.

1 ay önce Güncel

Enflasyona verilerine bakıldığında haziran ayında en çok kazanç getiren yatırım aracı olan mevduat faizlerine ilgi artıyor. Bankalar mevduat faizlerini yeniledi. Parasını mevduata atmayı düşünen vatandaşlar faizlerin seyrini araştırıyor. Peki şu anda 1 milyon TL aylık ne kadar kazanç sağlıyor? İşte merak edilen detaylar...

1 ay önce Güncel

The Times/SAY 24 anketine göre, Donald Trump'ın Arizona'da 7 puan, Wisconsin'de 5 puan ve diğer salıncak eyaletlerde 2 ila 4 puan farkla Joe Biden'ın önünde olduğu belirlendi. Ankete katılanların %10'u ise henüz karar vermemiş durumda.

1 ay önce Güncel

Nazilli ilçesinde televizyon tamiri için gittiği evde çıkan tartışma sonucu gözü dönen bir şahıs, biri çocuk olmak üzere 4 kişiyi çekiçle ağır yaraladı. Olay, Kardeşköy Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana geldi.

1 ay önce Güncel

Eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık’ın kızı Fatma Zehra Kınık’ın aracıyla çarptığı motosiklette hayatını kaybeden 17 yaşındaki Batın Barlas Çeki’nin ailesi, Zehra Kınık’ın serbest bırakılmasına karşı çıktı.

1 ay önce Güncel

Türkiye-Suriye normalleşmesinin gündemde olduğu bu günlerde, Türkiye'de resmi rakamlara göre 3,5 milyonu bulan Suriyeli göçmenlerin yalnızca yüzde 2'si ülkelerine döneceğini belirtiyor. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Göç Araştırması Merkezi Müdürü Prof. Dr. Murat Erdoğan, TBMM AB Uyum Komisyonu'nda Türkiye'deki Suriyeli sığınmacılara ilişkin önemli tespitler içeren bir sunum yaptı.