• DOLAR 34,03 %0.10
  • EURO 37,78 %0.44
  • ALTIN 2.730,45 %0.23
  • BİST100 9.985 %-0.37
  • BITCOIN 58.154 %0.37
  • ETHERIUM 2.479 %1.02
27°
1 ay önce Güncel

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda, kamuda tasarruf tedbirlerine ilişkin düzenlemeler içeren kanun teklifinin birinci bölümü kabul edildi. Bu kapsamda, kamu kurum ve kuruluşlarının harcamaları ve uygulamalarının tasarruf tedbirlerine uygunluğu denetlenecek ve aykırı işlemleri tespit edilenler hakkında disiplin hükümleri uygulanacak.

1 ay önce Güncel

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ aylık taksitlerinde artış oranı olarak TÜFE oranına göre değerlendirildiğini paylaştı. Buna göre, artış oranı yüzde 49 yerine yüzde 24 olarak belirlendi.

1 ay önce Güncel

ABD Merkez Bankası’nın (Fed) eylül ayında faiz indirimlerine adım atacağına yönelik tahminlerin çoğalması altının ons fiyatında rekor getirdi. Uzmanlar, Fed tarafından paylaşılan son verilerin dışında, Trump’a yönelik saldırı girişiminin ardından seçimden galibiyetle ayrılacağına yönelik beklentilerin güçlenmesi de altın fiyatlarında hareketliliği beraberine getirdi. Öyleyse gram altın için beklenen yeni seviyeler neler? İşte detaylar..

1 ay önce Güncel

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) yoğun çalışmaları sonucunda, PKK'nın sözde istihbarat yapılanmasında yer aldığı belirlenen Sadık Topaloğlu ve Mehmet Savaş, İstanbul'da gerçekleştirilen ortak operasyonla yakalandı.

1 ay önce Güncel

İstanbul'da son birkaç gündür etkisini yoğun bir şekilde hissettiren sıcak hava ve yüksek nem oranı, gece boyunca vatandaşları bunaltırken, gündüzleri de adeta yaktı. Özellikle Ataşehir ve Ümraniye ilçelerinde nem oranı yüzde 100'e çıkarak rekor kırdı. Şehrin pek çok ilçesinde hissedilen sıcaklık 30 dereceyi aştı.

1 ay önce Güncel

Sokak hayvanlarıyla ilgili yasa tasarısı Meclis'e sunulurken, Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) tarafından hazırlanan rapor, sokak köpeği sorununu büyüten mama lobisinin iç yüzünü ortaya çıkardı. MASAK'ın ilgili bakanlıklara gönderdiği rapor, sokak hayvanlarına yönelik sivil toplum kuruluşları (STK) ve mama üreticileri arasındaki şaşırtıcı bağlantıları gözler önüne serdi.

1 ay önce Güncel

Milli İstihbarat Teşkilatı, yürütmüş olduğu operasyonlar sonucu terör örgütü PKK'nın sözde istihbarat sorumlularından Halil kod adlı Sadık Topaloğlu ve Mehmet Savaş'ın İstanbul'daki hücresini çökertti.

1 ay önce Güncel

Başıboş sokak hayvanlarına yönelik çalışmaları içeren kanun teklifinin TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu'nda 18 saatlik görüşme sonunda ilk 3 madde onaylandı. Söz konusu komisyonda, 22 Temmuz Pazartesi günü görüşmeler sürecek.

1 ay önce Güncel

Türkiye Futbol Federasyonu’nda başkanlığa adaylığını koyan üç adaydan Yardımcı kararından vazgeçmişti. Mevcut başkan Mehmet Büyükekşi ile İbrahim Hacıosmanoğlu, başkanlık için mücadele edecek.

1 ay önce Güncel

Seneler boyunca yerli ve yabancı turistlerin tatil noktası Bodrum'da yazın ilk günlerinde bu yana fahiş fiyatlar gündem oluyor. Bunun dışında Yunan adalarıyla da bütçe kıyaslanıyor. En son yaşanan gelişmede ise bazı internet adreslerinde Bodrum'da 238 otelin konkordato açıkladığı paylaşıldı.