• DOLAR 33,95 %0.12
  • EURO 37,63 %0.15
  • ALTIN 2.724,35 %0.06
  • BİST100 10.110 %2.82
  • BITCOIN 59.251 %3.51
  • ETHERIUM 2.540 %5.75
20°
1 ay önce Güncel

14 Temmuz’da gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) ile ilgili hatalı soru iddiaları Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşındı. İYİ Parti Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, KPSS’de matematik, tarih ve coğrafya bölümlerinde hatalı sorular olduğu yönündeki iddiaları TBMM gündemine getirdi.

1 ay önce Güncel

İstanbul Büyükçekmece Sahili’nde dün akşam saatlerinde iki kadın grup arasında bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

1 ay önce Güncel

LGS tercih sonuçları açıklandı ve 1 milyon 13 bin 239 öğrenci merkezi sınavla öğrenci alan okullar ve yerel yerleştirme için tercihte bulundu. Öğrencilerin %96,21’i tercihlerine yerleşti. İşte lise türlerine göre doluluk oranları...

1 ay önce Güncel

ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, yaş çay alımlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Alim, günlük yaş çay alımlarıyla ilgili olarak, "Alan bazlı incelemelerimiz sonrası yoğunluğun azalacağını tahmin ediyoruz. Bu yüzden bugün 40 kilogram, sonraki günlerde ise serbest alım şeklinde yolumuza devam edeceğiz." dedi.

1 ay önce Güncel

ABD Başkanı Joe Biden'ın 2024 başkanlık yarışından çekilmesinin ardından ons altın fiyatları değer kazandı. Biden'ın yarıştan çekilmesi ve Kamala Harris’i desteklemesi, altın fiyatlarını etkileyerek yurt içinde gram altın ve çeyrek altın fiyatlarının yükselmesine neden oldu.

1 ay önce Güncel

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Emekli Sandığı kapsamında emekli, malul, vazife malulü, dul veya yetim aylığı alan kişilerin 2024 yılı Temmuz dönemi zam farklarının ödeneceği tarihi açıkladı.

1 ay önce Güncel

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesinde, bir öğretmen trajik bir şekilde hayatını kaybetti. Olay, Hacılar Köyü'nde meydana geldi.

1 ay önce Güncel

27. Dönem İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, İYİ Parti’den istifa etti.

1 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) anketinin sonuçlarına dair önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, enflasyon tahminlerindeki güncellemeleri ve hükümetin politika stratejilerini duyurdu.

1 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), temmuz ayına ilişkin piyasa katılımcıları anketi sonuçlarını açıkladı. Merkez'in beklentisi değişti... Beş ay sonra dolar ne kadar olacak? İşte detaylar...