• DOLAR 34,09 %0.03
  • EURO 37,73 %0.14
  • ALTIN 2.744,15 %0.07
  • BİST100 9.833 %0.78
  • BITCOIN 57.241 %-3.14
  • ETHERIUM 2.428 %-3.68
17°
1 ay önce Güncel

TBMM Genel Kurulu'nda DEM Parti Mersin Milletvekili Ali Bozan'ın AK Parti'yi "hırsızlık" ile suçlaması üzerine çıkan tartışma, yumruklu kavgaya dönüştü ve oturuma ara verildi.

1 ay önce Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Moskova'da 2 kişinin yaralandığı bombalı terör saldırısının faili olan Evgenii Serebriakov'un Bodrum'da yakalandığını açıkladı.

1 ay önce Güncel

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumlarına yönelik itirazlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Ersoy, yazılı açıklamasında itiraz sürecinin komisyonlarca incelendiğini ve değerlendirme sürecinin ivedilikle tamamlanacağını belirtti.

1 ay önce Güncel

Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme", "suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" ve "Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun'a muhalefet" suçlarında tutuklu yargılanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat hakkında karar verildi. Mahkeme tutukluluğuna yapılan itirazı reddetti. Polat cezaevinde kalmaya devam edecek.

1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, 2024 yılı BİLSEM öğretmen atama sonuçlarının açıklandığını duyurdu.

1 ay önce Güncel

Trendyol Süper Lig 2024/2025 sezonunun ilk iki hafta müsabaka programı belli oldu. Buna göre, açılış maçında son şampiyon Galatasaray, 6 Ağustos Cuma günü Atakaş Hatayspor'u konuk edecek.

1 ay önce Güncel

Jeolog Prof. Dr. Naci Görür, Marmara Bölgesi ve çevresi için yeni uyarılarda bulundu. Görür, Bingöl Karlıova ve Kıbrıs çevresinde yeni depremler olabileceğini belirtti ve asıl yıkıcı depremin kuzeyde beklendiğini ifade etti.

1 ay önce Güncel

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, belediyelerin sigorta prim borçlarının ciddi şekilde arttığını ve bu borçların tahsili için gereken tüm adımları atacaklarını açıkladı.

1 ay önce Güncel

Galatasaray, geçen sezon bekleneni veremeyen Brezilyalı isim ile yollarını ayırmayı planlıyor ve gelecek teklifleri değerlendirecek.

1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Fransız okullarına yönelik yürütülen müfredat çalışmasına ilişkin kendisini eleştiren Prof. Dr. Celal Şengör ile ilgili konuştu. Bakan Tekin, Şengör'e yönelik, "Onlarla muhatap olmam aynı seviyeye inmem" dedi.