• DOLAR 34,08 %0.00
  • EURO 37,67 %-0.27
  • ALTIN 2.741,16 %-0.76
  • BİST100 9.833 %0.78
  • BITCOIN 58.973 %0.47
  • ETHERIUM 2.476 %-1.4
22°
1 ay önce Güncel

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, belediyelerin Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) olan toplam prim borcunun 96 milyar TL'yi bulduğunu ve borçlu belediyelere borç bildirimleri gönderildiğini açıkladı. Işıkhan, SGK'nın sigorta primlerinin düzenli toplanmasının harcamalar ve ödemeler için kritik olduğunu belirtti ve borçların bir an önce tahsil edilmesi gerektiğini vurguladı.

1 ay önce Güncel

İstanbul'da toplu taşıma ücretlerine zam yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından alınan karara göre, Temmuz ayı toplantısında toplu taşıma ücretlerine yüzde 13 oranında zam yapıldı.

1 ay önce Güncel

Anadolu Üniversitesi, kariyerlerinde ilerlemek, yeni alanlarda bilgi edinmek veya hayallerini gerçekleştirmek isteyenler için sınavsız ikinci üniversite fırsatı sunuyor. İkinci Üniversite Programları sayesinde, yükseköğrenim gören veya mezun olan kişiler, lisans ve ön lisans programlarına başvurabiliyor. Ayrıca, ön lisans eğitimi alan veya mezun olanlar da ön lisans programlarına kayıt yaptırabiliyor.

1 ay önce Güncel

Mersin'in Toroslar ilçesinde, Darısekisi Mahallesi'nde yaşanan trajik olayda, Musa Ö. (52) boşanma aşamasında olduğu eşi Fatma Ö. (21), kayınpederi İbrahim A. (56) ve kayınvalidesi Elif A.'yı (54) tabancayla vurarak öldürdü.

1 ay önce Güncel

Dolar/TL, bugün güne yükselişle başladı ve saat 10:15 itibarıyla yüzde 0,48 artışla 32,9870 seviyesinden işlem görüyor. Dün düşüş eğiliminde olan kur, günü yüzde 0,09 azalışla 32,8279 seviyesinde kapatmıştı. Aynı saatlerde avro/TL yüzde 0,70 artışla 35,8336, sterlin/TL ise yüzde 0,50 yükselişle 42,4920 seviyesinden işlem görüyor.

1 ay önce Güncel

Milli Güvenlik Kurulu (MGK), bugün Beştepe'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanacak. Bu yıl dördüncü kez gerçekleşecek olan toplantıda, yoğun ve önemli gündem maddeleri ele alınacak.

1 ay önce Güncel

Futbol dünyasında yüksek kâr vaadiyle dolandırıcılık yapan Seçil Erzan'ın benzeri bir dolandırıcılık vakası bu kez turizm sektöründe ortaya çıktı. Nettur Travel adlı bir turizm şirketinde çalışan Selin Çakmak, ucuz tatil vaadiyle 400 kişiden 80 milyon TL topladı ancak kimse tatile gidemedi.

1 ay önce Güncel

İstanbul Eyüpsultan'da 1 Mart'ta meydana gelen kazada Oğuz Murat Aci'nin ölümüne ve 4 kişinin yaralanmasına neden olan Timur Cihantimur ve annesi Eylem Tok'un, Türkiye'ye iadesiyle ilgili davalar devam ediyor. Olayın ardından ABD'ye kaçan ikili, 106 gün sonra Boston'da tutuklanmıştı.

1 ay önce Güncel

Bingöl'de meydana gelen bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e yükseldi. Bahçelievler Mahallesi eski hal mevkiinde dün madde bağımlısı olduğu belirtilen 20 yaşındaki Emir Can Zazaoğlu'nun bıçakla etrafındakilere saldırması sonucu ağır yaralanan Özcan Aydın ve Fikri Carfi, kaldırıldıkları Bingöl Devlet Hastanesi'nde yaşam mücadelesini kaybetti.

1 ay önce Güncel

AJet yalnızca bir gün sürecek ucuz bilet kampanyasını duyurdu. Kampanya dahilinde sadece 9 Euro ve dolar ek olarak vergiler ile başlayan fiyattan yurt dışı bileti satışa sundu.