• DOLAR 34,08 %0.00
  • EURO 37,67 %-0.27
  • ALTIN 2.741,16 %-0.76
  • BİST100 9.833 %0.78
  • BITCOIN 58.060 %-1.43
  • ETHERIUM 2.445 %-2.92
22°
1 ay önce Güncel

ORC Araştırma'nın 28 ilde yaptığı anket sonuçlarına göre, CHP'nin oyları düşerken AK Parti'nin oyları artış gösterdi.

1 ay önce Güncel

TCMB'nin son "şahin" açıklamaları piyasalarda beklenen etkiyi yaratmazken, faiz indirimi beklentileri ve enflasyonun yüksek seyri yatırımcılar arasında tartışılmaya devam ediyor.

1 ay önce Güncel

Sendika güdümlü Seda Bülteni Sivas Milli Eğitim Müdürü Necati Yener’le ilgili haber görünümlü iftira name karalamış. Haber görünümlü diyoruz. Çünkü haber olsa bir takım bilgi ve belgelere, verilere, adı sanı belli olan şahitlere, tanıklara dayalı olurdu. Bir Seda geldiği doğrudur ama kimin Sedası asıl cevaplaması gereken bu…

1 ay önce Güncel

Dijital Öğretmenler projesinin yeni dönem başvuruları başladı; 8 Eylül'e kadar ilkokul ve ortaokul öğretmenleri dijital yetkinlik eğitimi için başvurabilir.

1 ay önce Güncel

Brent petrol ve dolar kurundaki değişim, akaryakıt fiyatları üzerinde etkili olmaya devam ederken motorin fiyatında bir değişim daha yaşandı. Bu gece itibarıyla motorin fiyatına 1 lira 47 kuruş indirim geldi.

1 ay önce Güncel

İstanbul'da ulaşım ücretleri, İstanbulkart, Mavi Kart ve elektronik kart dahil olmak üzere çeşitli kategorilerde önemli ölçüde zamlandı.

1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarından etkilenerek tedavi edilmek üzere Türkiye'ye getirilen çocuklara yönelik olarak Seyranbağları İlkokulu'nu ziyaret etti. Bu ziyaret, çocuklara sağlanan psikolojik destek, uyum eğitimi ve Türkçe dil öğretimi kurslarının bir parçası olarak gerçekleştirildi.

1 ay önce Güncel

Sağlık Bakanlığı, bebeklere hacamat yaparak aşıların yerine geçiren uygulamalara karşı soruşturma başlattı ve uzmanlar bu tehlikeli yöntemin çocuk ihmali sayılabileceği konusunda uyarıda bulundu.

1 ay önce Güncel

Öğretmenler, 2024-2025 eğitim öğretim yılı başlamadan önce Eylül ayında yapılacak mesleki çalışmalarda belirli bir ek ders ücreti alacaklar. Bu çalışmalar 2 Eylül Pazartesi günü başlayacak ve 6 Eylül Cuma günü tamamlanacak.

1 ay önce Güncel

Kamu kurumlarının bilgi ve iletişim teknolojileri (BİT) yatırımları için bu yıl toplam 347 projeye ödenek ayrıldı. Bu yatırımların en büyük kısmı Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) tahsis edildi.