• DOLAR 34,08 %0.00
  • EURO 37,67 %-0.27
  • ALTIN 2.741,16 %-0.76
  • BİST100 9.833 %0.78
  • BITCOIN 58.983 %-0.21
  • ETHERIUM 2.481 %-1.33
22°
1 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun ABD Kongresi'nde alkışlanmasına sert tepki gösterdi. Erdoğan, İstanbul'da düzenlenen Yüksek Teknoloji Teşvik Programı Tanıtım Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, "ABD'nin Kongresi'nde soykırımcı bir katilin nasıl alkışlandığını tüm dünya izledi. İnsanlığa hizmeti olan alkışlanır. 7 Ekim'den beri insanlar sinema filmi izler gibi ölümleri uzaktan seyrediyor." dedi.

1 ay önce Güncel

Meteoroloji'nin uyarılarının ardından, sağanak yağışlar İstanbul dahil birçok kentte etkisini göstermeye başladı. Bugün, aralarında İstanbul ve Ankara'nın da bulunduğu 10 il için sarı alarm, 5 il için ise turuncu kodlu uyarı yapıldı. İstanbul'da sağanak yağışların yarın akşama kadar sürmesi bekleniyor.

1 ay önce Güncel

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, müzik kliplerinde aşırı cinsel içerik ve argo sözler bulunduğu gerekçesiyle müzik yayıncılarını uyararak içeriklerin düzeltilmesini ve yasalara uyum sağlanmasını talep etti.

1 ay önce Güncel

Semih Poyraz ve Furkan Gümüşbaş, Gaziantep Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra geliştirdikleri yapay zeka projesiyle kayaların kesim verimliliğini artırarak kendi şirketlerini kurdu ve öğrencilere eğitim veren bir akademi açtı.

1 ay önce Güncel

Antalya’nın Konyaaltı ilçesindeki bir sitede, 70 yaşındaki Niyazi Yerli’nin cesedi elektrik kaçağı şüphesiyle dairesinde bulunarak Antalya Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

1 ay önce Güncel

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşçıer, TÜİK yetkilileri hakkında görevi kötüye kullanma suçlamasıyla suç duyurusunda bulunmuştu.

1 ay önce Güncel

Türkiye'de teknolojik ürün ve çözümlerin işletme süreçlerine entegrasyonu amacıyla yürürlüğe giren Dijital Dönüşüm Destek Programı’nın uygulama esasları belirlendi. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından hazırlanan "Dijital Dönüşüm Destek Programı Uygulama Esaslarına İlişkin Tebliğ" Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

1 ay önce Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, SGK'ya 2,4 milyar TL borcu olduğunu ancak belediyenin vergi ve SGK borcunun bulunmadığını açıkladı.

1 ay önce Güncel

Adana'da, dini nikahla birlikte yaşayan Hüseyin O.M. ve İlknur I.A., tartışma ve karşılıklı tehditler nedeniyle yargılanacak.

1 ay önce Güncel

havacılık sektöründe son günlerde yaşanan ciddi uçuş rötarlarının arkasında hava trafik kontrolörlerinin başlattığı pasif eylemler olduğu ortaya çıktı. Özellikle Antalya ve Sabiha Gökçen Havalimanları'nda etkili olan bu durum, turizm mevsiminde büyük aksamalara neden oluyor.