• DOLAR 34,17 %0.01
  • EURO 38,17 %-0.04
  • ALTIN 2.917,69 %-0.09
  • BİST100 9.777 %0.00
  • BITCOIN 64.642 %-1.39
  • ETHERIUM 2.631 %-1.29
19°
2 ay önce Güncel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sahipsiz hayvanlara yönelik çalışmaları kapsayan Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun'u Anayasa Mahkemesine götüreceklerine dikkat çekerek, "Bu bizim zaten görevimiz. En kısa zamanda ve yürütmeyi durdurma talebiyle bunu yapacağız." şeklinde konuştu.

2 ay önce Güncel

ABD eski Başkanı Donald Trump'a yönelik suikast girişimine ilişkin FBI tarafından yürütülen soruşturma sürüyor. FBI'ın Pittsburgh ofisinden özel ajan Kevin Rojek, saldırganın olaydan bir saatten fazla bir süre önce polis tarafından fark edildiğini açıkladı.

2 ay önce Güncel

Bu yılın Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ikinci taksit ödemelerinde sona gelindi. Sürücüleri yakından etkileyen ödeme süreci için yarın son gün olduğu belirtildi. İşte MTV ödemesi hakkında bilinmeyenler...

2 ay önce Gündem

TBMM Genel Kurulu'nda, AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, kürsüde yaptığı konuşma esnasında sözleri kesilince sinirlendi. Akar ile muhalefet milletvekilleri arasında tansiyonun yükseldiği anlar kameralara yansıdı. CHP'li Namık Tan, Türkiye'nin deniz yetki alanlarını korumaya yönelik Mavi Vatan davasını "masal" olarak nitelendirerek tartışmalara yol açtı.

2 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, bir açıklama daha yaparak, diplomatlarının Türkiye'nin kınanması ve NATO'dan çıkarılması için ittifak üyeleriyle temasa geçmesini istediğini duyurdu. Katz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İsrail'le ilgili ifadelerinin ardından Tel Aviv'den gelen bu açıklamayı yaptı.

2 ay önce Güncel

Bursa İl Emniyet Müdürü Yardımcısı Özay Başkent (47), kolon kanseri tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Bursa'da, İl Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetlerden Sorumlu Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Başkent, uzun süredir kolon kanseri ile mücadele ediyordu. Rahatsızlığının ilerlemesi üzerine hastaneye kaldırılan ve iki çocuk annesi olan Başkent, doktorların tüm çabalarına rağmen bugün yaşamını yitirdi.

2 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DDM) tarafından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar'ın, "halifelik ile ilgili" bir açıklamasının olmadığı belirtildi.

2 ay önce Güncel

Gazze Şeridi'nde Sağlık Bakanlığı, İsrail'in devam eden askeri saldırıları nedeniyle bölgede çocuk felci salgınının resmen başladığını duyurdu. Uzun süredir sağlık otoriteleri tarafından uyarılan çocuk felci salgını, bölgedeki sağlık altyapısının tahrip olması ve hijyen koşullarının kötüleşmesi nedeniyle hızla yayıldı.

2 ay önce Güncel

Oyuncu Mustafa Üstündağ, sosyal medya hesabından isyan etti. Mersin'de bazı turistik yerlere giriş ücretlerinin euro olarak alındığını söyleyen Üstündağ, Mersin'in euro bölgesine bağlandığını bilmiyordum" dedi.

2 ay önce Güncel

ABD seçim yarışı hareketlenirken Joe Biden, Donald Trump'a karşı tarihi bir adım atmaya hazırlanıyor. Biden, Trump'ın seçilmesi halinde yetkilerinin kısıtlanması için Anayasa Mahkemesi'ne çağrı yapacak. ABD Başkanı Joe Biden, eski başkanların federal ceza davaları ve mahkumiyetlere karşı dokunulmazlık haklarının kaldırılması için Anayasa Mahkemesi'ne çağrı yapacak.