• DOLAR 34,20 %0.10
  • EURO 38,22 %0.14
  • ALTIN 2.923,16 %0.10
  • BİST100 9.777 %0.00
  • BITCOIN 64.490 %-1.62
  • ETHERIUM 2.638 %-0.6
21°
2 ay önce Güncel

SGK'ya borçlu olan belediyeler kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Son açıklanan verilere göre, 1402 belediyenin borcu bulunduğu 1307'sinin 96 milyar TL borcu olduğu gündemde yerini koruyor. SGK'nın bu durumda atacağı adımlar ise mevzuatta net bir şekilde yer alıyor. Bu kapsamda borçlu belediyelerle önce görüşmeler düzenlenecek ve ödeme seçenekleri masada değerlendirilecek. İşte yeni uygulamalar...

2 ay önce Güncel

BİM, 6 Ağustos Salı günü geçerli olacak indirimli ürünler listesini açıkladı. Resmi internet sitesinden yapılan duyuruya göre, çeşitli gıda, temizlik ve kişisel bakım ürünleri cazip fiyatlarla raflarda yerini alacak. İşte 81 ildeki BİM mağazalarında bulabileceğiniz indirimli ürünler ve fiyatları.

2 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından son hava tahmin raporu yayımlandı. Son paylaşılan veriler ışığında, İstanbul'un da bulunduğu yurdun kuzey noktalarında yer yer gök gürültülü sağanak yağış etkili olacağı değerlendiriliyor. İşte illere göre hava durumu verileri...

2 ay önce Güncel

Türkiye'de hibrit araçlar için uygulanan ÖTV indirimi, sıfır otomobil piyasasında önemli bir hareketlilik yarattı. ÖTV indirimi sonrası bazı yeni markaların Türkiye pazarına girmesi bekleniyor. İşte detaylar ve indirimin hangi araçları kapsayacağına dair bilgiler.

2 ay önce Güncel

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, hakem seminerinde dikkat çeken açıklamalara yer verdi. Hacıosmanoğlu, Türk futbolunun ve Türk halkının namusu bize emanet diyerek, "Kendi evlatlarımıza güvenemeyip yabancı hakem getirdik bu ülkeye. Sadece size olan bir hakaret değil bütün Türk milletine yapılan bir hakaretti. Yapanları kınıyorum” ifadelerini kullandı.

2 ay önce Güncel

Temmuz ayında gerçekleşen ÖTV artışlarının ardından sigara fiyatlarına bir zam daha geliyor. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sigara fiyatlarının Ağustos ayı içerisinde ortalama 4-5 TL artacağını açıkladı.

2 ay önce Güncel

Kars Belediyesi, Halk Ekmek Fabrikası’ndan fiyatlar üzerinde zam yapılacağı yönünde karar alındı. Kars Belediyesi konuyla ilgili olarak resmi bir açıklama paylaştı. Yeni fiyat tarifesi bugünden geçerli olmaya başlayacak. İşte detaylar...

2 ay önce Güncel

Türkiye'de milyonlarca çalışan, emeklilik için gün sayarken, emeklilik şartlarında önemli değişiklikler yaşandı. Özellikle 8 Eylül 1999 sonrası sigortalı olanlar için getirilecek yeni düzenlemeler, çalışanlara erken emeklilik imkanı sunacak.

2 ay önce Güncel

2024 yılının ilk aylarından bu yana neredeyse ayda iki kez fiyat etiketi değişen kırmızı et fiyatları geri çekilmeye başladı. Ocak ayından itibaren yüzde 110’den fazla zam alan fiyatlar, son zamanlarda yüzde 25 seviyesine kadar geri çekildi. Kurban Bayramı gelmeden kilogramı 380 liraya kadar çıkan toptan karkas et fiyatları, son dönemde 300 liraya düştü.

2 ay önce Güncel

Türkiye'de kredi kartı kullanıcıları, faiz oranlarındaki artış sonrası nakit çekim işlemlerinde belirgin bir azalma yaşadı. Ekonomi yönetimi tarafından alınan önlemler, özellikle kredi kartlarından yapılan nakit çekimlerin düşmesine neden oldu.