• DOLAR 34,20 %0.05
  • EURO 37,96 %-0.37
  • ALTIN 2.912,99 %0.59
  • BİST100 9.538 %-1.32
  • BITCOIN 64.000 %0.79
  • ETHERIUM 2.635 %1.23
15°
2 ay önce Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı (ASHB) tarafından sağlanan 17 bin TL'lik destek ödemesi, ihtiyaç sahiplerinin başvurularını bekliyor. Bu ödemeden yararlanmak için başvurular e-Devlet üzerinden yapılabiliyor. İşte detaylar...

2 ay önce Güncel

Uçak biletlerinin fiyatlarındaki artış, vatandaşların odağında. Pegasus ve THY tarafından yapılan fiyat güncellemelerine göre yeni uçak bileti tarifesi ne kadar oldu?

2 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yeni hava durumu raporunu yayımlayarak, sıcaklıkların artacağı ve hafta sonu itibarıyla mevsim normallerinin üzerine çıkacağı bilgisini paylaştı. Özellikle cuma gününden itibaren, birçok bölgede sıcak hava dalgasının etkili olması bekleniyor.

2 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, konuk olarak katıldığı bir televizyon programının canlı yayında emekli maaşlarına yönelik gelen sorulara yanıt verdi.

2 ay önce Güncel

Ortadoğu'daki artan gerilimler, döviz kurlarında dalgalanmalara neden olmaya devam ediyor. İstanbul serbest piyasasında dolar ve euro, güne yükselişle başladı.

2 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı açıklamada, vatandaşların acil sorunlarının çözülmesi için harekete geçilmesi gerektiğini vurguladı. Erdoğan, bu kapsamda vatandaşların sorunlarını ve taleplerini iletmeleri için çeşitli platformlar oluşturulduğunu duyurdu.

2 ay önce Güncel

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, yasama dokunulmazlığının sonlandırılması talebiyle Meclis Başkanlığı'na başvuruda bulundu. Soylu, dilekçesinde "Karalama, iftira ve itibarsızlaştırma kampanyası karşısında, yasama dokunulmazlığımın kaldırılması başvurusunda bulunulması zorunluluğu hasıl olmuştur." dedi.

2 ay önce Güncel

Türkiye'de üretici ve market fiyatları arasındaki fark giderek açılıyor. Üreticiden çıkan ürünler market raflarında çok daha yüksek fiyatlarla tüketiciye sunuluyor. Söz konusu durum, üreticiler kadar tüketiciler için de endişe verici bir hal aldı.

2 ay önce Güncel

Altın piyasası Fed'in faiz indirimi açıklamaları ve Başkan Powell'ın uyarılarının ardından son iki haftanın rekorunu kırmayı başardı. Peki altın fiyatlarının seyri ne olur? Faiz indirimi altın piyasasını nasıl etkileyecek? İşte merak edilen detaylar....

2 ay önce Güncel

Pegasus havayolları, çeşitli pozisyonlarda personel alımı yapacağını duyurdu. Şirket, insan kaynakları, teknik destek ve müşteri hizmetleri gibi alanlarda yeni çalışanlar arıyor. Başvurular internet üzerinden kabul ediliyor.