• DOLAR 34,20 %0.06
  • EURO 37,92 %-0.47
  • ALTIN 2.919,71 %0.82
  • BİST100 9.550 %-1.19
  • BITCOIN 63.600 %-1.21
  • ETHERIUM 2.622 %-0.3
13°
1 ay önce Güncel

Robin Brooks, gelişmekte olan ülkelerin dış ticaret verilerinde Türkiye'nin yüksek ticaret açığı için yorumda bulundu

1 ay önce Güncel

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile 13 banka arasında emeklilere özel indirimler ve ayrıcalıklar sunacak protokolün tanıtımı yapıldı. SGK Konferans Salonu'nda düzenlenen tanıtım programında konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, Türkiye Yüzyılı'nın emektarlarına daha müreffeh bir hayat sunmak adına yapılan iş birliğinin detaylarını açıkladı.

1 ay önce Güncel

İstanbul Üsküdar'daki bir akaryakıt istasyonunda bir otomobilin alev alması sonucu yangın çıktı; ölen veya yaralanan olmazken, iki bankamatik zarar gördü ve olayla ilgili polis inceleme başlattı.

1 ay önce Güncel

ANKARA, ABD ile Rusya arasında müthiş bir esir takasına ev sahipliği yapıyor. MİT’in koordinesinde bugün, ABD ve Rusya arasında son dönemin en geniş kapsamlı esir takası gerçekleştirilecek.

2 ay önce Güncel

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi, sınavsız ikinci üniversite kayıt ücretlerini bu yıl yüzde 55 ila 70 arasında artırarak, öğrencilere yüksek maliyetler getirdi.

2 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısının ardından önemli kararlar açıklandı. 30 Ağustos 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak kararlar ile 23 general ve amiral bir üst rütbeye, 77 albay ise general ve amiralliğe terfi ettirildi. Toplantıda ayrıca Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu'nun görev süresinin uzatılmasına karar verildi.

2 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) toplam rezervleri, 26 Temmuz haftasında bir önceki haftaya göre 5 milyar 899 milyon dolar azalışla 148 milyar 11 milyon dolara geriledi. TCMB'nin açıkladığı haftalık para ve banka istatistiklerine göre brüt döviz rezervlerinde ve altın rezervlerinde önemli düşüşler yaşandı.

2 ay önce Güncel

Kastamonu'da yaşanan korkunç olayda, uyuşturucu bağımlısı bir kişi annesini rehin alarak iki polis memurunu yaraladı. Yaralı polislerden biri, tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.

2 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Papa Francesco ile yaptığı görüşmede, Paris Olimpiyatları açılışındaki ahlaka aykırı gösterilerin büyük bir tepkiye yol açtığını ifade etti.

2 ay önce Güncel

Yusuf Dikeç ve Şevval İlayda Tarhan, Paris 2024 Olimpiyatları'nda 10 metre havalı tabanca karışık takım kategorisinde gümüş madalya kazanarak Türkiye'ye atıcılıkta ilk madalyayı getirirdi