• DOLAR 34,21 %-0.03
  • EURO 37,91 %0.25
  • ALTIN 2.912,98 %-0.57
  • BİST100 9.351 %0.00
  • BITCOIN 61.196 %-4.56
  • ETHERIUM 2.486 %-6.16
11°
1 ay önce Güncel

2016 yılında ölen İsrail eski Cumhurbaşkanı Şimon Peres'in cenazesine katılan Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin ne İran'da ne de Katar'da düzenlenen cenaze törenlerine katılmadı. Abbas, Doha'daki merasime yardımcısını gönderdi.

1 ay önce Güncel

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) kararıyla sosyal medya platformu Instagram'a erişim engellendi. BTK'nın site bilgileri sorgulama sayfasında ilgili karar yayımlandı. Tüm Türkiye'de Instagram'a erişim engeli yaşanırken, Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi sosyal medya hesabından Instagram üzerinden hala paylaşım yapıldığı görüldü.

1 ay önce Güncel

Bir ülkenin, başka bir ülkenin sınırları içerisinde yerli işbirlikçisi olmadığı sürece eylem gerçekleştirebilmesi mümkün değildir.

1 ay önce Güncel

Türk Eğitim-Sen Başkanı Talip Geylan, sosyal medya üzerinden Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e seslendi. Geylan, öğretmen mülakatlarında KPSS puanlarının dikkate alınması gerektiğini vurgulayarak, adaletsizliklerin önlenmesi çağrısında bulundu.

1 ay önce Güncel

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, erişim engeli getirilen Instagram hakkında "Kanuna uydukları anda Instagram açılır, kendilerini uyardık karşılık bulmadı" dedi.

1 ay önce Güncel

Facebook, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın İsmail Heniyye paylaşımını kaldırıp hesabı kısıtladı ve erişim engeli uygulanabileceği, Instagram için ise sürecin uzayabileceği belirtiliyor.

1 ay önce Güncel

2 Ağustos 2024 itibarıyla, ABD'deki beklentilerin altında kalan tarım dışı istihdam verisi sonrası gram altın fiyatı yeni bir rekor kırdı.

1 ay önce Güncel

AA Finans'ın anketine göre, Temmuz ayı için enflasyon beklentisi %3,51, 2024 sonu için ise %42,20 olarak öngörülüyor.

1 ay önce Güncel

TCMB, faiz oranlarını yüzde 50'de sabit tutmaya devam ederken, piyasalarda faizlerin fiilen düştüğü ve Merkez Bankası'nın şu anda faiz indirimi gündeminde olmadığı belirtti

1 ay önce Güncel

Kamudanhaber sitemizin Whatsapp haber hattına bir okuyucumuzdan gelen mesajı yorumsuz yayınlıyoruz....