• DOLAR 34,23 %0.05
  • EURO 37,93 %0.39
  • ALTIN 2.918,89 %-0.36
  • BİST100 9.262 %-0.95
  • BITCOIN 61.998 %-3.58
  • ETHERIUM 2.480 %-6.28
12°
1 ay önce Güncel

Piyasalarda bu hafta yatırım araçları arasında en çok kazanç getiren yüzde 2,57'yle gram altın olarak açıklanırken, Euro ve ABD Doları'nda da yükseliş kaydedildi. Borsa İstanbul'da BIST 100 Endeksi ise bugünkü dibe çöküşünden dolayı bu hafta yüzde 3,84 düşüş sergiledi.

1 ay önce Güncel

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, sosyal medya uygulaması Instagram'a Türkiye'de erişim engelinin kaldırılması için dava açtığını duyurdu.

1 ay önce Güncel

Meteoroloji son hava tahmin raporunu paylaştı. Raporda yer alan verilere göre, Doğu Karadeniz kıyı illerinin iç noktaları, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ve Doğu Akdeniz'in Toroslar bölgesi ile Artvin civarları ve Edirne'nin kuzey noktalarında sağanak yağl olacağı değerlendiriliyor.

1 ay önce Güncel

AFAD sosyal medya hesabından paylaştığı bilgilere göre, Bursa'da 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

1 ay önce Güncel

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, sosyal medya hesabından Türkçe bir paylaşım yaptı. Paylaşımında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu etiketleyen Katz'a İmamoğlu'ndan yanıt geldi.

1 ay önce Güncel

Malatya'da 5 aylık hamile genç bir öğretmen olan Zeynep Yılmaz, evinde ipe asılı halde ölü bulundu. Olay, Zeynep Yılmaz'dan haber alamayan yakınlarının ihbarı üzerine polis ekiplerinin eve gitmesiyle ortaya çıktı.

1 ay önce Güncel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "Biz sadece savaşa değil teröre de 'hayır' diyoruz." sözlerine sert tepki gösterdi. Hamza Dağ, İmamoğlu'nun açıklamalarını eleştirerek vicdanların sorgulanması gerektiğini belirtti.

1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı'nda görevden alma ve atamalar hız kesmeden devam ediyor. Son gelişmeler kapsamında, geçtiğimiz günlerde 11 İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde değişim yapılmış ve Genel Müdür Yardımcılığı atamaları gerçekleştirilmişti.

1 ay önce Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Instagram uygulamasına erişim engeli getirilmesine tepki gösterdi. Özel, "Küresel saçmalık, Facebook'un sahibi olan kuruluşun Haniye ile ilgili paylaşımlara kısıtlama getirmesi. Ulusal saçmalık da bunu protesto etmek için Instagram'ın tamamen kapatılması" dedi.

1 ay önce Güncel

Adana'nın Kozan ilçesinde orman yangınına müdahale eden helikopter, su alırken Gökdere Barajı'na düştü