• DOLAR 34,23 %0.06
  • EURO 37,93 %0.39
  • ALTIN 2.921,07 %-0.29
  • BİST100 9.228 %-1.32
  • BITCOIN 61.196 %-4.53
  • ETHERIUM 2.458 %-6.7
13°
1 ay önce Güncel

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 2 aylık tatile girerken, AK Parti grubu yaz boyunca üç kritik mesele üzerinde faaliyetlerine devam edecek. TBMM tatile girmiş olsa da, AK Parti milletvekilleri yaz süresince ekim ayında masaya yatırılacak yeni kanunların hazırlığını yapacak.

1 ay önce Güncel

İsrail’in bölgeye yayma çabaları ve Kıbrıs’ın önemi bir kez daha gündeme geldi. Uzmanlar, Rumların son üs inşasının arkasında İsrail’in olduğunu belirterek, "Kıbrıs’ı ve Akdeniz’i de tamamen kontrol altına alarak bölgeyi Türksüzleştirmek istiyorlar" dedi.

1 ay önce Güncel

Türkiye’de doğal gaz fiyatları son yıllarda hızla artıyor. TÜİK verileri, doğal gaz fiyatlarındaki bu artışın etkilerini ortaya koydu

1 ay önce Güncel

Mersin'in Mezitli ilçesinde yürekleri ağıza getiren bir olay yaşandı. Davultpe İstiklal Mahallesi’nde, 7 katlı bir binanın inşaatında kullanılan iskelenin halatı koptu. İnşaat işçisi Ömer K. iskelede asılı kaldı.

1 ay önce Güncel

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından sosyal medya platformu Instagram'a getirilen erişim engeli hala devam ediyor. BTK'nın re'sen erişim engeli sonrası mahkeme kararı bekleniyordu. Sulh ceza hakimliği üzerinden herhangi bir karar henüz gelmiş değil ancak Instagram'a erişim sağlanamıyor. Instagram'ın kapatılma nedeni katalog suçlar olarak açıklandı. Bu nedenle mahkeme kararı zorunluluğunun ortadan kalkabileceği ifade edildi. Peki, Instagram açılacak mı? Instagram açıldı mı?

1 ay önce Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, polis ekiplerinin devriye araçlarında yüz tanımalı kamera sisteminin kullanılacağını açıkladı. Gelecek yılın sonunda ise polis, jandarma ve sahil güvenlik personelleri yakalarına yüz tanımalı kamera takacak.

1 ay önce Güncel

Türkiye’de üniversite sınav sonuçlarının açıklanması, memur atamaları ve düğün sezonunun sonuna gelinmesiyle birlikte kiralık konut talebi patlama yaşadı. Türkiye Gazetesi'nden Necmi Çiçek'in haberine göre, büyük şehirlerde kiralık konut arayışı yoğunlaşıyor ve bu durum kira fiyatlarının artmasına neden oluyor.

1 ay önce Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde 204 yaz dönemi atamaları gerçekleştirildi İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nde 18 il emniyet müdür yardımcısı, 16 ilçe emniyet müdürü ve 15 şube müdürü, 3 ilçe emniyet müdür yardımcısı ile 2 şube müdür yardımcısının yeni görev yerleri belirlendi.

1 ay önce Güncel

Yurt genelinde etkili olan kavurucu hava sıcaklıkları devam ederken Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava tahmin raporunu yayınladı. Buna göre, önümüzdeki hafta boyunca Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında yağış, diğer yerlerde az bulutlu ve açık hava bekleniyor. Meteoroloji Uzmanı Abdullah Macit ise yaptığı açıklamada, "Salıdan cumaya kadar dikkatli olunmalı" diyerek uyardı.

1 ay önce Güncel

Yapılan zamlardan sonra bile aylıkları açlık sınırının altında kalan emeklilere müjde geldi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından başlatılan kira yardımı programı ile emeklilere her ay düzenli kira yardımı yapılacak.