• DOLAR 34,23 %0.05
  • EURO 37,94 %0.43
  • ALTIN 2.917,88 %-0.40
  • BİST100 9.173 %-1.91
  • BITCOIN 61.522 %-3.52
  • ETHERIUM 2.461 %-6.43
15°
1 ay önce Güncel

YÖK, 23 Temmuz 2024 tarihli yazısında, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık lisans programı mezunlarının "Psikolojik Danışman" unvanını kullanamayacaklarını duyurdu.

1 ay önce Güncel

MİT ve İzmir Emniyeti'nin ortak operasyonunda, PKK/KCK'nın Avusturya yapılanmasında yer alan Hıdır Korkut yakalanıp tutuklandı.

1 ay önce Güncel

Beyoğlu Cihangir'de kadınlara yönelik saldırıyla gündeme gelen eğlence merkezi mühürlenirken, şüpheliler gözaltına alınıp adli makamlara sevk edildi.

1 ay önce Güncel

Temmuz ayında enflasyonun aylık bazda yüksek çıkması bekleniyor. Reuters ve AA Finans tarafından yapılan anketlere göre, Tüketici Fiyatları Endeksi'nin (TÜFE) temmuzda yüzde 3,45 ila yüzde 3,51 artması öngörülüyor. Yıllık TÜFE'nin ise yüzde 62 seviyesine gerilemesi beklenirken, yıl sonu tahminleri yüzde 42 düzeyinde.

1 ay önce Güncel

Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili spekülasyonları reddederek, İBB'nin borç durumunu ve belediyecilik çalışmaları hakkında konuştu

1 ay önce Güncel

İran Devrim Muhafızları, Hamas lideri İsmail Haniye'nin suikastine ilişkin önemli detayları paylaştı. Yapılan açıklamada, Haniye'nin odasının dışından yaklaşık 7,5 kg başlıklı kısa menzilli bir roket mermisi atılarak öldürüldüğü belirtildi. Bu suikastin ABD ve İsrail tarafından tasarlandığı ve uygulandığı ifade edildi.

1 ay önce Güncel

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 4 ve 5 Ağustos tarihlerinde Mısır'a bir ziyarette bulunacak. Ziyaret, Mısır Dışişleri Bakanı Bedir Abdulati'nin daveti üzerine gerçekleşecek. Görüşmelerde Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi'nin Türkiye ziyareti sırasında yapılacak olan ilk Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi (YDSK) toplantısının hazırlıkları ele alınacak.

1 ay önce Güncel

Eğitim-Bir-Sen Batman Şubesi, Tilmerç Mahallesi'nde açılan yeni okula "Gazze Şehitleri İlkokulu" adı verildiğini duyurdu

1 ay önce Güncel
1 ay önce Güncel

KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgi Testi (ÖABT) yarın yapılacak ve İstanbul'da sınav günü öğrenciler ile öğretim görevlileri, sınav belgelerini göstererek toplu taşıma araçlarını ücretsiz kullanabilecekler.