• DOLAR 34,21 %0.03
  • EURO 37,92 %0.16
  • ALTIN 2.919,31 %-0.15
  • BİST100 9.013 %0.00
  • BITCOIN 61.305 %-1.12
  • ETHERIUM 2.400 %-3.61
11°
1 ay önce Güncel

Konut kiralarındaki fahiş artışlar, başta İstanbul olmak üzere Türkiye genelinde ciddi sıkıntılara yol açıyor. Uzmanlar, bu sorunun çözümü için her semte özel taban ve tavan kira fiyatlarının belirlenmesini öneriyor.

1 ay önce Güncel

Irak Yüksek Yargı Konseyi, terör örgütü PKK ile ilişkili üç siyasi partinin faaliyetlerini durdurma ve mal varlıklarına el koyma kararı aldı.

1 ay önce Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ağustos ayı yaşlı ve engelli aylıklarının hesaplara yatmaya başladığını duyurdu. Bu kapsamda, hak sahiplerine toplamda 6,5 milyar TL ödeme yapılacak.

1 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) verilerine göre, Türkiye’nin kuzey ve iç bölgelerinde hava serinlerken, güneyde ve iç kesimlerde sıcaklıklar yüksek seyrediyor.

1 ay önce Güncel

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, araç muayenesinde kredi kartı kullananlardan komisyon alınmaması için yeni düzenlemeler üzerinde çalışıyor.

1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Türkiye Yüzyılı Maarif modeli kapsamında ilkokul ve ortaokul öğrencilerini ilgilendiren önemli bir karar aldı. Okullar açıldığı ilk hafta, öğrenciler ders işlemeyecek, bunun yerine değerler eğitimi alacaklar.

1 ay önce Güncel

Meclis'in ekim ayında açılmasıyla birlikte, bakanlıklar ve AK Parti'nin ekonomi kurmaylarının sosyal güvenlik sisteminin yeniden yapılandırılmasına ilişkin çalışmalara başlaması bekleniyor. Bu kapsamda prim ödeme gün sayısı, intibak, yıpranma şartları sil baştan ele alınacak.

1 ay önce Güncel

Altın fiyatları, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) faiz indirimi için daha fazla ipucu verecek olan enflasyon verileri öncesinde düşmeye devam ediyor.

1 ay önce Güncel

Yerli ayçiçeği tohumu alımı yapan firmalara tahsis edilmek üzere, yağlık ayçiçeği tohumu ve ham ayçiçeği yağı ithalatında tarife kontenjanı belirlendi. Bu karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

1 ay önce Güncel

Altın fiyatları yatırımcısı tarafından sık sık araştırılmaya devam ediyor. Döviz kurundaki ve enflasyon verilerindeki hareketler altın fiyatlarına doğrudan yanıyor. Peki, çeyrek ve gram altın fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte 6 Ağustos 2024 altın fiyatları…