• DOLAR 34,15 %-0.21
  • EURO 37,77 %-0.23
  • ALTIN 2.920,45 %-0.11
  • BİST100 8.898 %-1.27
  • BITCOIN 60.900 %0.81
  • ETHERIUM 2.358 %-1.05
18°
1 ay önce Güncel

Dilan ve Engin Polat’a 40 yıla kadar hapis cezası talep edilen davada Dilan Polat'ın ev hapsi talebine onay çıkmadı. Bunun yanı sıra örgüt yöneticisi olarak adlandırılan dosyada Engin Polat'ın kardeşi Alper Kürşat Polat da tahliyesini talep etti. Mahkemeden yine tahliye kararı çıkmadı.

1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, okullardaki bağışları engellemek için kayıtları sistem üzerinden adres bilgilere göre gerçekleştirdi ancak okula kayıt yaptırmak isteyenler için bağışların önü alınamıyor. Okullar, kırtasiye yardımı adı altına para alırken bazılarında ise ücretler 1.000 TL’den aşıyor.

1 ay önce Güncel

Döviz kurları, piyasalardaki satış potansiyelinin etkisini altına girmeyi sürdürüyor. Dolar/TL, yüzde 0,18 yükselişle 33,53 seviyesine dayandı. Euro/TL ise yüzde 0,5 yükselişle 36,80'den alıcı buluyor.

1 ay önce Güncel

Kira kontratlarında sistem sil baştan değişiyor. Konu hakkında dikkat çeken açıklamalar, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’dan tarafından paylaşıldı. Bundan sonra kira kontratları e-Devlet sistemine işlenecek. Peki uygulama nasıl yürütülecek? İşte merak edilen detaylar...

1 ay önce Güncel

Bu yaz, Bodrum ve Çeşme gibi popüler tatil beldelerinde yüksek otel fiyatları konuşulurken, bazı otellerin satış yetkisini tek bir acenteye vermesiyle ortaya çıkan tekelcilik iddiaları dikkat çekiyor. Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB), bu duruma karşı Rekabet Kurumu'na başvuruda bulundu.

1 ay önce Güncel

Tütün ürünlerine yapılan zamlar hız kesmiyor. Son olarak Imperial Tobacco grubuna yapılan fiyat artışı ile sigara fiyatları yeniden gündemde. İşte detaylar...

1 ay önce Güncel

Dolandırıcıların yeni yöntemleri şaşırtmaya devam ediyor Müşteri temsilcisi gibi ulaşan dolandırıcı iddiasına göre para iadesi yapacağını belirtti. Bankanın aplikasyonundaki onay ekranı geldi. İade alacağını düşünen kişi, adına çıkan krediyi onayladığını anlamadı. Avukatlar "Banka içinde iş birlikçi olmadan bu yapılamaz" ifadesini kullandı.

1 ay önce Güncel

Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği (ETİD) Başkanı Hakan Çevikoğlu, yurt dışından gelen ürünler için yapılan vergi düzenlemesini doğru bularak, "150 euroluk sınırın 30 euroya düşürülmesi bireysel ithalatı azaltacak. Aşırı ucuz ve sağlıksız ürün girişi de yavaşlayacak" şeklinde konuştu.

1 ay önce Güncel

Philip Morris, JTI, BAT ve TT grupları sonrası Imperial Tobacco bünyesinde bulunan sigara fiyatlarına zam uygulandı. Fiyat etiketinde değişikliğe gidilen Imperial Tobacco grubunda en ucuz, en pahalı sigara belli oldu.

1 ay önce Güncel

Deprembilimci Naci Görür, Adana'da meydana gelen depremler sonrası bir dizi uyarılarda bulundu. Görür, “Adana, Kozan/Mahyalar yakınında ve Saimbeyli Fay Zonu’nda 4.8 deprem oldu. Depremin doğrudan DAF (Doğu Anadolu Fay hattı) ile ilgisi yok ama ondan enerji transfer etmiş olabilir. 6 Şubat 2023 hareketlerinin etkisi olduğu söylenebilir” şeklinde yorumladı.