• DOLAR 34,24 %0.27
  • EURO 37,63 %-0.40
  • ALTIN 2.920,74 %0.17
  • BİST100 8.951 %0.60
  • BITCOIN 61.304 %0.91
  • ETHERIUM 2.395 %1.56
26°
1 ay önce Güncel

Borsa İstanbul, döviz ve gram altının bu hafta yatırımcıların üzerindeki etkileri açıklandı. Küresel satış baskısı altında kalan, haftanın son işlem gününü de kötü bitiren BIST 100 endeksi yüzde 5,40 oranda düşüş gösterdi. Gram altın, dolar ve Euro'da yükseliş olduğu kaydedildi.

1 ay önce Güncel

Ayakkabı ve spor giyim ürünlerin satışını yapan ABD merkezli Nike, Türkiye'deki internet satışlarını durdurduğunu paylaştı. Nike, Türkiye gümrük mevzuatında gelen son düzenlemelerin tüketicilerin alışverişleri üzerinde etkisinin incelemeye alındığı kaydedildi.

1 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı imzasını taşıdığı atama kararları Resmi Gazete'de paylaşıldı. Diyanet İşleri Başkanlığı 11 il müftülüğüne yeni isimler görevlendirdi.

1 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) yayımladığı 3. Enflasyon Raporu, uluslararası yatırım bankalarının dikkatini çekti. Özellikle Goldman Sachs ve Citi gibi önde gelen bankalar, Türkiye ekonomisi ve para politikası üzerine kapsamlı değerlendirmelerde bulunarak, yıl sonu enflasyon ve faiz oranları hakkındaki beklentilerini açıkladı.

1 ay önce Güncel

SEDDK, zorunlu trafik sigortası primlerinin Eylül 2024 itibarıyla yüzde 2 oranında artırılacağını açıkladı

1 ay önce Güncel

Akçaabat Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı okul müdürlerinin haberleşme grubunda, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü'nün paylaşımına bir okul müdürünün üslupsuz bir yanıt vermesi, resmi yazışma hassasiyeti konusunda endişe yarattı

1 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, futbola kavga ve ideolojilerin girmemesi gerektiğini belirterek, ülkemizin huzurunun her şeyden daha önemli olduğunu söyledi

1 ay önce Güncel

MEB, sözleşmeli öğretmen eşlerinin 'Aile Birliği Mazereti' kapsamında yer değiştirme başvurularını 13-15 Ağustos 2024 tarihlerinde alacak ve atama sonuçlarını 22 Ağustos 2024'te açıklayacak

1 ay önce Güncel

Temmuz ayında siyasi liderler ve partilerin sosyal medya performanslarına dair bir rapor yayımlandı

1 ay önce Güncel

Kara para aklama suçlamasıyla yargılanan Dilan ve Engin Polat çiftinin de aralarında bulunduğu davada, yeni bir gelişme yaşandı. Mahkeme, çiftin tahliye talebini bir kez daha reddederek tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Dilan Polat’ın avukatları, son MASAK raporunun müvekkillerinin lehine olduğunu ve Dilan Polat’ın sağlık sorunları yaşadığını belirterek ev hapsi talebinde bulunmuştu. Ancak, mahkeme bu talebi de kaçma şüphesi nedeniyle reddetti.