• DOLAR 34,25 %0.30
  • EURO 37,58 %-0.52
  • ALTIN 2.926,34 %0.36
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 61.777 %2.05
  • ETHERIUM 2.422 %3.28
23°
1 ay önce Güncel

İspanyol perakende devi Inditex, Türkiye'den çekileceği yönündeki iddialara kesin bir dille yanıt verdi. Şirket yetkilileri, Türkiye'nin kendileri için önemli bir pazar olduğunu vurgulayarak, ülkede kalıcı olduklarını ve yeni yatırımlara hazırlandıklarını belirtti.

1 ay önce Güncel

Kamu Denetçiliği Kurumu'ndan (KDK) milyonlarca memuru etkileyecek bir duyuru paylaşıldı. Karayolları Genel Müdürlüğü'nün (KGM) "izin en fazla üç parçaya bölünebilir" kararının doğru uygulama olmadığının altını çizen KDK, yıllık izinlere "bölme" sınırı konulamayacağına yönünde karar kıldı. Kamu çalışanları, kurum yönetimiyle uzlaşı şeklinde yıllık izinlerini tercihleri doğrultusunda bölüm yapabilecek.

1 ay önce Güncel

Rus enerji devi Gazprom'un temsilcisi Sergey Kupriyanov, Ukrayna'nın Suca bölgesinde yaşanan çatışmaların doğalgaz fiyatlarında önemli bir artışa yol açtığını duyurdu.

1 ay önce Güncel

Bu yılın ikinci yarısı için zamlı maaşların açıklanmasıyla beraber emeklilik hayali kuran binlerce vatandaş kağıdı kalemi eline aldı. Emekli olmak içim aranan şartları taşıyanlar yüksek maaş alabilmenin formülünü merak ediyorlar. İşte emekli maaşını daha yüksek alabilmenin yolları...

1 ay önce Güncel

Kamu Denetçiliği Kurumu (KDK), milyonlarca memuru sevindirecek önemli bir karara imza attı. Yıllık izinlerin bölünmesi konusunda alınan bu karar, kamu çalışanlarının izinlerini daha esnek bir şekilde planlamalarına olanak tanıyacak.

1 ay önce Güncel

Baykar'ın Adıyaman, Hatay ve Kahramanmaraş'ta inşaatını tamamladığı 1012 hanelik kalıcı deprem konutlarının ilkleri, Adıyaman'da ihtiyaç sahibi vatandaşların kullanımına sunuluyor. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, 349 hanelik Adıyaman etabında tamamlanan dairelerin anahtarlarının teslim edilmeye başlandığını duyurdu.

1 ay önce Güncel

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK), zorunlu trafik sigortası primlerine yönelik yeni düzenlemeyi açıkladı. 1 Eylül'den itibaren geçerli olacak.

1 ay önce Güncel

Milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Kredi kartlı alışverişler ile ilgili Merkez Bankası’ndan dikkat çeken rapor geldi. Taksitli kredi kartı alışverişlerinde 109 milyar TL’lik düşüş olduğu kaydedildi. Peki kredi kartlarına sınırlama gelir mi? İşte merak edilen detaylar...

1 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), son hava tahmin raporunu yayımladı. Rapora göre, İstanbul ve çok sayıda il için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı geldi. Edirne, Tekirdağ, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Bilecik, Isparta, Ankara'da yağış olacağı değerlendiriliyor. İşte il il hava durumu verileri...

1 ay önce Güncel

Kocaeli’ye bağlı olan 5 ilçesinde karavanlara park yasağı getirildiği yönünde karar alındı. Yasak, 12 Ağustos tarihinde uygulamaya geçecek.